Kosken, Marttilan, Paimion, Sauvon ja Kemiönsaaren kuntavaaliehdokkaat – katso listat

0

Tästä jutusta löydät Kosken, Marttilan, Paimion, Sauvon ja Kemiönsaaren kuntavaaliehdokkaat. Salon ehdokkaat löydät täältä ja Someron ehdokkaat täältä.

Kosken ehdokkaat

KOKOOMUS

Toimitusjohtaja Janne Ketola, betonityöntekijä Triin Koivunen, maanviljelijä Eemeli Kulo, projektipäällikkö Toni Leino, asiakkuusvastaava Tapio Luhtala, yrittäjä Jaakko Mikkola, maatalousyrittäjä Laura Mikkola, yrittäjä Hannu Posti, insinööri Kari Ruohonen, siivooja Signe Saar.

PERUSSUOMALAISET

Yrittäjä, peltimies Markus Haavisto, yrittäjä Pertti Kujala, betonityöntekijä Lassi Relander, yksityinen elinkeinonharjoittaja Teijo Reunanen, autonkuljettaja Tapio Satto, mylläri, kaivosmies Harri Vaara.

KESKUSTA

Mv, tj Jyrki Anttila, järjestelmäasiantuntija Risto Hämäläinen, erikoistutkija, MTT Marja Jalli, musiikinopettaja Hans Julla, lähihoitajaopiskelija Frans Kulmanen, yrittäjä Pekka Kulmanen, yrittäjä Kimmo Kupi, toimitusjohtaja, DI Tero Laakso, sosiaaliohjaaja Veera Lindholm, maatalousyrittäjä, RI Marja Mattila, agrologi Martti Mäkitalo, osastonhoitaja, fysioterapeutti Anne Niemelä-Laaksonen, tutkija, MMT Marja Palomäki, mv, lehtori Heikki Pietilä, tietoliikenneinsinööri, eläkeläinen Jarmo Ruohonen, yrittäjä Miikka Saarinen, myyntipäällikkö Timo Toivonen, opiskelija Riina Vaparanta.

SDP

Sahatyöntekijä, prosessinhoitaja Virpi Hahko, laitosmies Mika Jansson, eläkeläinen Taisto Lehti, sairaanhoitaja AMK, sosionomi AMK Leena Puumalainen.

VIHREÄT

Sosionomi Tapani Rantanen, FM Ragni Reichardt, yrittäjä Jannik Hondelmann.

Marttilan ehdokkaat

KOKOOMUS

Rehtori Pasi Björk, linja-autonkuljettaja Marko Heikkilä, myyntipäällikkö Teemu Kanasuo, kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Matti Karakorpi, maatalousyrittäjä Eeva Korimäki, yrittäjä Iiro Koskinen, opiskelija Aaron Kotitalo, lähihoitaja Kalle Kraappa, yrittäjä Sari Kullanmäki, maatalousyrittäjä Elina Kylämäki, ohjaaja, lähihoitaja Piia Litjo, yrittäjä Aleksi Nikkanen, maaseutuyrittäjä Eeva Paltta, laadunvalvoja Teemu Ronkainen, yrittäjä, insinööri Tea Seppä, mekaaninen kunnossapito Heikki Soronen, yritysasiamies Jouko Urmas, toimistopäällikkö Anne Valta.

PERUSSUOMALAISET

Ajoneuvonosturinkuljettaja Mika Aalto, sosiaalityöntekijä, eläkeläinen Liisa Grönroos, trukkikuski Janne Gustafsson, FT, erikoistutkija Lauri Heikkilä, merkonomi, lähihoitaja Karin Hellman, toimitusjohtaja Mikko Holopainen, maatalousyrittäjä Sangwien Häkkinen, insinööri, eläkeläinen Timo Häkkinen, lähihoitaja Anette Kaarmela, lastensuojelulaitoksen ohjaaja Kimmo Kylämäki, yksityisyrittäjä Ari Lindqvist, yrittäjä Tapio Niskanen, eläkeläinen Jarmo Saari, rakennusmies Jussi Vaittinen.

KESKUSTA

Maatalousyrittäjä, agrologi AMK Olli-Pekka Aalto, sairaanhoitaja Sanna Hietalahti, sosionomi, diakoni AMK Anne Jurttila-Portaala, maatalousyrittäjä Jarkko Kankare, yrittäjä, Ari Laaksonen, agronomi, eläkeläinen Reino Lindqvist, opiskelija Jenni Nurminen, karjanhoitaja Antti Paltta, ruokapalveluohjaaja Mari Portaala, putkiasentaja Petri Prusila, maanviljelijä Karri Rannikko, kokki Kirsi Salo-Ylitalo, rakennusinsinööri Martti Suominen, DI, eläkeläinen Mikko Tegel, agrologi Mikko Torkkeli, laboratoriohoitaja, eläkeläinen Merja Tuominen, dosentti, maanviljelijä Tapani Yli-Mattila.

SDP

Asentaja-operaattori Matti Leskinen, metallityöntekijä Hannu Kallio.

VIHREÄT

Prosessiomistaja Maija Koski.

Paimion ehdokkaat

KOKOOMUS

Laatuinsinööri Sanna-Maija Ansio, FM, opettaja Toini Aro, tekninen asiantuntija, PDM Rami Backman, maanmittausteknikko, eläkeläinen Rauno Berg, opiskelija Klaus Haanpää, VTM, sosiaali- ja terveysjohtaja evp. Markus Hemmilä, , sairaanhoitaja YAMK, ensihoidon kehittäminen ja johtaminen, terveydenhoitaja AMK Silja Hongisto, edustaja Timo Ilola, sosiaalikasvattaja, opettaja Marita Jätinvuori, diplomi-insinööri Markus Kaarlela, sihteeri Nina Kallio, opiskelija Kasperi Kaukonen, sairaanhoitaja, yrittäjä Minni Lehto, laskenta-asiantuntija, KTM Tommi Liimatainen, yrittäjä, erityisopettaja Timo Mäkelä, lähihoitaja, sosionomiopiskelija Piia Rannikko, opiskelija, nuorempi panostaja Samu Salminen, yrittäjä Mikko Seppälä, opiskelija Joonas Särvä, varhaiskasvatuksen opettaja Katja Tiittanen, vahtimestari, työsuojeluvaltuutettu Liisa Tommila, FM, suomen opettaja Johanna Vairinen-Salmela, SPR:n ohjaaja Kimmo Valkonen, asiakkuuspäällikkö, tradenomi Joonas Wikman, yrittäjä Markku Ylihonko.

KESKUSTA

Konttorinjohtaja, eläkeläinen Eira Alander, FM, opettaja Jarmo Havuaho, arkkitehti Jarmo Heimo, alkutuottaja Martti Heurlin, projektipäällikkö Tuomas Hyssälä, sairaanhoitaja AMK, eläkeläinen Kristina Karlsson, agrologi, suntio Nina Koivisto, yrittäjä, toimittaja Piia Koriseva, maanviljelijä Juha Kuopila, KTM, toiminnanjohtaja Sari Kuosmanen, agronomi, maatilayrittäjä Mikko Lindberg, myyntiedustaja, yrittäjä Tanja Lujala, automaatioasentaja Matias Mikkilä, VTM, yritysneuvoja Markku Määttänen, KM, erityisopettaja Henna Pirhonen, insinööri, eläkeläinen Pasi Pöri, kehitysvammaisten ohjaaja Terhi Reponen, yrittäjä Sami Sillanpää, ICT-konsultti Vertti Silver, sähköasentaja, alkutuottaja Ville Taipale, asiakkuuspäällikkö Ismo Tukia, eläkeläinen Satu Tuominen, yrittäjä Antti Uotila, liikennepäivystäjä Marko Viljanen.

SDP

Rakennusammattimies Tapio Heino, PLM/laitoshuoltaja Päivi Huhtala, asentaja/myyjä Markus Kallio, rakennusinsinööri Olli Koivukangas, hankintaketjuasiantuntija, LM, TSV Petri Kuisma, lähihoitaja Mervi Kuusela, sähköasentaja/konetekniikan yo Lasse Lahti, eläkeläinen Seppo Laitinen, FM, biologian ja maantiedon opettaja Sari Murto, sairaanhoitaja/ohjaaja Mikko Niemi, eläkeläinen Jouko Olander, sairaanhoitaja Sari Rannikko, hoitaja Tero Rannikko, suunnitteluavustaja Riitta-Kaarina Rantanen, VTM, johtava asiantuntija Pasi Ristilä, varastonhoitaja Tapani Salo, vahtimestari Susanna Sivonen, opiskelija Samuli Sundelll, eläkeläinen Timo Virta, terveydenhoitaja/sairaanhoitaja Melina Virtanen, sosiaaliohjaaja, sosionomi AMK Heli Vuorela, erityisnuorisotyöntekijä/yhteisöpedagogi AMK Pasi Laakso.

VASEMMISTOLIITTO

Myyjä Ville Huhtala, lastenhoitaja, sosionomiopiskelija Jonna Kimari, yrittäjä Hanna Mäkinen, tuotannon esimies Tomi Nieminen, eläkeläinen Rauno Rautio, linja-autonkuljettaja Aleksi Ruohonen, kunnallissihteeri Lauri Simola, lasiasentaja Henri Toukonen, FT, kokki Nanna Tuovinen, ohjaaja Boke Virta.

VIHREÄT

Ylihoitaja, terveystieteiden maisteri Sini Heino, opetusmateriaalisuunnittelija, kasvatustieteiden maisteri Aleksi Hermonen, sosionomi YAMK, diakoni Saara Kerola, luokanopettaja, kasvatustieteiden maisteri Pirkko-Liisa Kronbäck, sosiaaliohjaaja, sosionomi Tiina Kuosmanen, koulutettu hieroja, hyvinvointialan yrittäjä Mira Lattu, yrittäjä, taiteen maisteri Marika Mulari, kehityspäällikkö, terveystieteiden maisteri Sari Mäkiö, sovellusneuvoja, hyvinvointiyrittäjä Terhi Oinonen, eläkeläinen Seppo Päätalo, farmaseutti, LuK Salla Sipilä, sosiaalihuollon ohjaaja, opiskelija Tiia-Mari Tiittanen.

PERUSSUOMALAISET

Lähihoitaja Olli-Pekka Hyrkkänen, laitoshuoltaja Siiri Hyrkkänen, siistijä Riikka Kaukola, valmiuspäällikkö, lähihoitaja Lauri Kinnunen, virastomestari Toni Korhonen, yrittäjä Riku Kurola, yrittäjä, eläkeläinen Jari Marttila, laatupäällikkö, eläkeläinen Matti Mäkelä, tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, konsultti, yrittäjä Martti Mäkinen, eläkeläinen Seppo Rekikoski, mv. tekn. Jari Seppälä, opiskelija, valtio-opin kandidaatti Joonas Taipaleenmäki, KM, opettaja Jarmo Toivonen, sähkömies Matti Toivonen, lähihoitaja Annica Tuominen, datanomi Sami Lehto, opiskelija Topias Toivonen.

KRISTILLISDEMOKRAATIT

Terveydenhoitaja, diakonissa Eeva Heurlin, eläkeläinen, ruoka-aputyöntekijä René Honkanen, lähihoitaja Kimmo Jalonen, lehtori, hortonomi AMK Eija Muranen, sosionomi Anne-Ly Palosaari, huoltomies, kirvesmies Reijo Puolakka, yrittäjä, markkinointimerkonomi Minna Rainio-Karppi, erikoismaalari Jouni Ylitalo.

LIIKE NYT

DI, yrittäjä Heikki Olenius.

Sauvon ehdokkaat

VASEMMISTOLIITTO

Yrittäjä Jaana Kirsi, sairaanhoitaja Susanna Korte, palveluneuvoja, eläkeläinen Pekka Kuosmanen, taksinkuljettaja, yrittäjä Max Lundström, koneistaja, yrittäjä Pertti Niemelä, sosionomi AMK, VTM Miia Nikulainen, lastenkodinohjaaja Marko Pekkarinen, ensihoitaja Niko Reponen.

VIHREÄT

Insinööri AMK, yrittäjä Elina Colliander, yrittäjä, muotoilija Laura Hannula, yrittäjä, liiketalouden perustutkinto Dunja Hermans, markkinointimerkonomi, ravintola- ja hotelliesimies Sari Hopponen, lähihoitaja Sanna Huuhka.

PERUSSUOMALAISET

Ylikonstaapeli Jarkko Ahonen, eläkeläinen, kuorma-autonkuljettaja Ismo Glad, esimies, kuljetussuunnittelija Tatu Gratschev, lähihoitaja, erityislastenkodinohjaaja Jani Hallikas, yrittäjä Tony Järvelä, eläkeläinen vanhempi rikoskonstaapeli Antti Kankaisto, koulutettu hieroja, tarjoilija Vera Korhonen, tietotekniikan insinööri, taloussihteeri Juha Koski, MuM, kanttori Silvia Koski, siivousteknikko, lähihoitaja Päivi Louhi-Paasonen, yrittäjä Petri Paasonen, perhepäivähoitaja Kirsi Taskinen, toimitusjohtaja, taksiliikenneyrittäjä Markku Taskinen, yrittäjä Kimmo Virtanen, liikuntapaikkahoitaja Mika Wikström.

SDP

Sairaanhoitaja AMK Saija Antson, muurari, laattamies Kenneth Finnholm, eläkeläinen Matti Leinonen, perhehoitaja, lähihoitaja Hanna Mäkirinne, sosiaaliohjaaja, sosionomi AMK Eeva-Kaarina Sundberg.

KESKUSTA

Maatalousyrittäjä Ismo Anttalainen, koulutusyrittäjä Jaana Elo, talouspäällikkö Pirita Huuhka, eläkeläinen Marja Itälä, parturi-kampaaja, yrittäjä Noora Kanervo, putkimies Touko Kankaanranta, lehtori, pastori Risto Kantonen, FT, yrittäjä Seppo Katajainen, kansanedustaja, lakimies Esko Kiviranta, terveyskeskuslääkäri Jaakko Kivisaari, erityisluokanopettaja Emilia Koski, maalari Henri Laaksonen, koulutusyrittäjä, FM Perttu Laaksonen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, hammashoitaja Sari Laaksonen, sairaanhoitaja Elina Lehtinen, maatalousyrittäjä Riikka Lehtinen, terveyskeskuslääkäri, LT Saila Loikas, talousasiantuntija Eliisa Miller-Jukka, toimistonhoitaja, eläkeläinen Saila Myllykylä, yrittäjä Laura Parkkunen, valtiotieteiden kandidaatti Santeri Pessi, kirjanpitäjä, yrittäjä Iryna Peuravaara, komentaja evp., linja-autonkuljettaja Pauli Rastas, apteekkari Kaisa Rauhala, maanviljelijä, metsätalousinsinööri Juuso Rihko, maanviljelijä Janne Riski, teknikko Markku Saarinen, ylitarkastaja, VTM Satu Simelius, kirkon nuorisotyöntekijä Timo Sjöblom, myyjä, yrittäjä Terje Suominen, tietojärjestelmäasiantuntija Sami Virta.

KRISTILLISDEMOKRAATIT

Kouluttaja Pekka Laulajainen, toimittaja, yrittäjä Marjo Puhakka, opettaja, insinööri Mika Rauhala.

KOKOOMUS

Maatalousyrittäjä Kimmo Heikkilä, purkutöiden johtaja Jukka Itälä, varainhoitaja Jaana Kaarilahti, teollinen muotoilija, opettaja Katri Knuutila, sairaanhoitaja, maatalousyrittäjä Mari Lehtikankare-Toivonen, yrittäjä, kampaaja Katja Martineero, maatalousyrittäjä Erkki Paaskunta, koneinsinööri, yrittäjä Atte Paloniemi, yrittäjä Kimmo Seppälä, yrittäjä Jari Suominen, agrologi AMK Johan Söderholm, rakennusmestari Ari Valvikko, merikapteeni Juha Vähä-Kurki, fysioterapeutti Tiina Yli-Halla.

Kemiönsaaren ehdokkaat

SDP

Hum. kand. Ingmar Forne, eläkeläinen Eva-Stina Hellbom, sekatyömies Mikael Hellbom, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja Ann-Marie Kulla, keittiöesimies Jari Lehtivaara, kiinteistönhoitaja Mikael Lindblom, lähihoitaja Cindy Nylund, asentaja Rickard Ström, eläkeläinen Johan Sundqvist, sähköasentaja Bo Vilander.

KOKOOMUS

Valt. kand., myyjä Mona Boström, eläkeläinen Janina Kaita, eläkeläinen Jelena Luttinen, eläkeläinen, yrittäjä Mirja Penna, eläkeläinen, yrittäjä Jyrki Penna, yrittäjä Samu Sainio, eläkeläinen Juhani Salonen, ohjelmointikehittäjä Mohanjith Sudirikku Hannadige.

RKP

Eläkeläinen, sairaanhoitaja Carita Backas, eläkeläinen, aluemyyntipäällikkö Leif Byman, agrologi Jan Drugge, eläkeläinen Ghita Edmark, toiminnanjohtaja Helena Fabritius, EM, maisemanhoitaja Johan Fredriksson, tuotantopäällikkö Roger Hakalax, kokki Mikael Holmén, eläkeläinen Tom Holmén, myymälänhoitaja Birgitta Holmström, opiskelija Alexander Kruglov, ekonomi Fredrik Lauren, yrittäjä Wilhelm Liljeqvist, vastaava sairaanhoitaja Jonna Moberg, kartastoinsinööri Anders Nordell, kokki Niklas Salminen, eläkeläinen Kristian Simola, yrittäjä Patrik Sjöblom, oppilasavustaja Minna Sund-Grönholm, yrittäjä Kim Wendelin, yrittäjä Daniel Wilson.

VIHREÄT

Filosofian maisteri, ympäristösihteeri Gunilla Avellan, opettaja Marianne Jokinen, puutarhuri, taideopettaja Sari Kippilä, FM, luontokuvaaja Milla Rasila, luomuviljelijä Lea Räisänen, kielenkääntäjä Sami Siitojoki, yrittäjä Maria Sten, planktonasiantuntija, yrittäjä Satu Zwerver.

VASEMMISTOLIITTO

Eläkeläinen Esko Antikainen, yrittäjä Kristina Hakola-Wass, tanssitaiteilija Marianne Petters, eläkeläinen Kauko Pietikäinen, terveydenhoitaja Pilvi Rehn, valt. maist. Tomy Wass, ravintolatyöntekijä Daniel Zilliacus, yrittäjä Stig Österberg.

PERUSSUOMALAISET

Yrittäjä, sairaanhoitaja Miia Korhonen, eläkeläinen, laivuri Timo Ojala, lähihoitaja, omaishoitaja Berit Suomi, ajoneuvoasentaja Timo Suomi, seksuaalineuvoja Satu Söderström.

LIIKE NYT

Hätäkeskuspäivystäjä Roger Thomander.

KESKUSTA

Opettaja, vararehtori Marjaana Hoikkala, maanviljelijä, yrittäjä Kalevi Kallonen, sosionomi AMK Jonna Lappalainen, insinööri, maa- ja metsätalousyrittäjä Mika Lehtinen, lähihoitaja, maanviljelijä Marketta Sandberg, opiskelija Juho Pitkäranta, yrittäjä, agrologi AMK Heikki Virtanen, eläkeläinen Mikko Hagsberg, yrittäjä Sami Lappalainen.

Keskusta ja kristillisdemokraatit ovat vaaliliitossa.

KRISTILLISDEMOKRAATIT

BA in Public Law, BA in Bible and Theology Maria Salo, lukion rehtori, eläkeläinen Helena Tuomaala.

VAPAA YHTEISTOIMINTA

Lapsi- ja perhetyöntekijä Henna Eggert, asentaja, eläkeläinen Sven-Erik Kinos, ensihoitaja, sairaanhoitaja Jenna Moberg, erikoissairaanhoitaja Eija Lang, metsätyöntekijä Johan Loukiainen, seurakuntamestari Maria Manelius, ratatyövastaava Tomas Mollgren, eläkeläinen Markku Nurmi, yrittäjä Eva Sjösten, yrittäjä Juha Vahlsten, yrittäjä Kim Viljanen.

JANNE SALONEN

Yrittäjä, yhteiskuntatieteiden maisteri Janne Salonen.