Märynummen koulun 4.–5.-luokkalaiset etäopetukseen

1

Märynummen koulussa on todettu tiistaina toinen koronatartunta maanantaina tiedotetun tartunnan lisäksi ja tilanteen rauhoittamiseksi 4.–5.-luokkalaiset siirtyvät etäopetukseen 14.5.2021 asti, kertoo Salon kaupunki tiedotteessaan. Etäopetus koskee kaikkia 4.–5.-luokan oppilaita lukuun ottamatta erityisoppilaita. Huoltajia on tiedotettu asiaan liittyvistä järjestelyistä Wilman kautta.

Perusopetuksen osalta Salossa on linjattu, että jos koulussa todetaan kaksi tai useampia koronatartuntoja, niin koulun oppilaat siirretään tilanteen rauhoittamiseksi etäopetukseen.

Märynummen koulussa ei ole kuudetta vuosiluokkaa, joten siirto koskee vuosiluokkia 4–5.

Märynummen päiväkodissa on todettu useampia jatkotartuntoja 30.4. tiedotettuun tartuntaan liittyen. Kaikille lapsille sekä koko henkilöstölle on suositeltu koronatestausta. Huoltajille ja henkilöstölle on tiedotettu asiasta ja heille on annettu ohjeet testaukseen hakeutumisesta. (SSS)

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Päkä
8 päivää sitten

Nyt voisi olla se hetki, jolloin nämä koulut, joissa koronaa esiintyy, laitettaisiin etäopetukseen loppukuuksi. Avattaisiin sitten vasta lomien jälkeen taas.