Parasta mahdollista puuta – Jeremiah Wood valittiin vuoden ulkomaalaispelaajaksi

0
Jeremiah Woodin tavaramerkki on omintakeinen ja tehokas "työntöheitto".

Vilppaan Jeremiah Wood on valittu Korisliigan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi kaudella 2020-2021. Valinnan teki liigajoukkueiden päävalmentajat ja kapteenit.

36-vuotias Wood pelasi tasaisen vahvan kauden, joka huipentui finaalisarjassa Karhubasketia vastaan. Wood pelasi finaalit hurjilla 19 pisteen, 11 levypallon ja neljän syötön keskiarvoilla. Wood valittiinkin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Mestaruus oli Woodin ammattilaisuran ensimmäinen.

Woodin koko kauden keskiarvot olivat 15,1 pistettä, 8,9 levypalloa ja 4,6 syöttöä.

Aiemmin Korisliigassa vuosina 2008-2011 pelannut Wood siirtyi Vilppaaseen viime tammikuussa. Hän ehti pelata alkuvuodesta 2020 vain seitsemän ottelua Vilppaassa ennen kuin korona katkaisi kauden. Wood jäi kevääksi ja alkukesäksi Suomeen ja teki toukokuussa seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Tällä hetkellä Wood on vielä ilman sopimusta.