Salossa lauantaina 7 uutta koronatartuntaa

11

Salon koronatartunnoissa ei näy merkkejä epidemian hiipumisesta. Vappuna lauantaina Salossa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoihin kirjattiin taas seitsemän uutta tartuntaa. Sama määrä tartuntoja raportoitiin myös perjantaina. Kaikkiaan Salossa on nyt todettu 697 koronavirustartuntaa.

Lähiseudun muissa kunnissa ei lauantaina raportoitu uusista tartunnoista.

Turussa uusia tartuntoja tilastoitiin kahdeksan. Kaikkiaan Turussa on nyt todettu 5 590 tartuntaa.

Koko Suomessa uusia tartuntoja raportoitiin lauantaina 288.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ei vastuuta
1 kuukausi sitten

Taas maanantaina pakollisiin läsnäololla vaadittuihin tiimipalavereihin, kun työnantaja vaatii.

Lisää taruntoja sitten loppuviikkoon.

Aksu
1 kuukausi sitten

Niin, ei se itsestään lähde hiipumaan. Vaikka tuntuu, että niin kaupungin päättäjät kuvittelevat. Istutaan käsien päällä ja toivotaan, että tilanne paranee.

Näitä ryppäitä on ollut muissa kaupungeissa, ja aika nopeasti ne on saatu sammumaan isommissakin paikoissa kuten Vaasassa ja Jyväskylässä. Mutta siellä tehtiin konkreettisia toimia.

Mitä Salossa on tehty? Aika pettynyt saa olla kaupungin johtoon, tässäkin asiassa.

Tavis torilta
1 kuukausi sitten
Reply to  Aksu

En jaksa enää edes valittaa, tämä koronatartuntoja vastaan taistelu on niin toivotonta täällä Salossa.

Miten ne ovat onnistuneet isoissa kaupungeissa siihen, mikä Salossa ei onnistu ei sitten millään.

Nukutaanko kaupungintalolla? Vai odotetaanko uuden valtuuston tekevän näille tartuntamäärille jotain, mihin ne stoppaisivat.

Menolippu
1 kuukausi sitten

Kaunis Seilin saari voisi olla yksi paikka. Siellä nämä voisivat virkistäytyä keskenään.

Tilastoykkönen
1 kuukausi sitten

Niin usein mietityttää, että miksi Salo on liian usein kaikissa ikävissä tai huolta herättävissä asioissa valtakunnan kärkeä?

Mitä koronaan tulee, niin tosiaankin täällä tehdään jotain väärin tai ei tehdä mitään. Millään ei jaksa uskoa, että salolaiset olisivat rotuna jotenkin niin erilaisia kuin muut suomalaiset.

Vai ovatko ne? Kysyn ne, koska vuosia Salossa asuneena en koe olevani salolainen.

Kiskolainen
1 kuukausi sitten

Näkyvätkö tämänpäiväisissä luvuissa (15) jo koripallomestaruuden juhlijat? Määkä mikkän salolaine ol.

Mä vaan
1 kuukausi sitten

Ei tänne hevillä kotiudu, helpointa on tutustuminen niihin jotka myös ovat muualta muuttaneet.

Mitä koronaan tulee, täällä ei vissiin osata pysyä omien perheiden kesken tai sitten jossain juoksee vapaana supertartuttajia…

Tuppukylä
1 kuukausi sitten
Reply to  Mä vaan

Muutin Saloon 1970-luvulla työpaikan vuoksi. Silloin se vasta vaikeaa oli uuden tulokkaan paikallisiin tutustua. Täällähän oli siihen aikaan melkeinpä vain saloralaisia, jotka olivat ihan oma sisäpiiriläisrotunsa.

Uusi tulokas oli kummajainen. Lähellä oli lähtöni takaisin kotikaupunkiini. Nyt on jo helpompaa, koska on niin paljon muualta muuttaneita, joten olen pikkuhiljaa alkanut kotiutua.

Karkasiko tilanne nyt käsistä
1 kuukausi sitten

Sunnuntaina Salossamme 15 tartuntaa eli yli kymmenesosa koko Suomen 132 tartunnasta. Laahaakohan raportointi jäljessä vai tuottaako oireettomien testaus nyt tulosta? Kaupunginjohdolta odotan minäkin asiaan tarttumista.

Uusin tutkimus kertoi että Pfizerin ykköspiikki ei suojaa varianteilta. Jos pitää paikkansa on huono uutinen koska kylillä heiluvat nyt myös rokotetut jotka luulevat olevansa suojassa ja unohtelevat suojaustoimia. Salossahan piikitetään pääasiassa nyt Pfizerilla.

Paluumuuttaja
1 kuukausi sitten

Kyllä hämmästyin viime viikolla kun oikein radiossa ilmoitettiin että torilla klo 15.00 Vilppaan palkintoa esitellään. Minusta oli aika edesvastuutonta toimintaa tällaisena aikana. Porukkaa oli ilmeisesti ollut aika lailla.

Tyhmyydestä kärsii..
1 kuukausi sitten
Reply to  Paluumuuttaja

Joo ja samaan aikaan kaupungin sivuilla lukee että on noudatettava rajoituksia eli max. 6 henkeä sekä ulko- että sisätiloissa ja vappua juhlittava vain oman perheen kesken. Mutta näköjään Vilppaan voitto heitti nämä rajoitukset romukoppaan, eikä niitä kukaan edes valvonut, poliiseilta ois ollut lyhyt matkakin. Nyt nähdään mitä se sai aikaan ja ens viikolla saldo vapun tartunnoista!