SSS:n vaalikone on auki

0

Salon Seudun Sanomien vaalikone on avattu.

Vaalikoneessa on kaksitoista väittämää. Salolaiset ehdokkaat ottavat kantaa muun muassa kouluverkkoon, moottoritien liittymiin yritysalueina, Tunnin junan vaikutukseen kaupungin elinvoimaisuuteen sekä sote-uudistuksen vaikutuksiin.

Koneesta selviää myös ehdokkaiden näkemys kulttuuripalvelujen panostuksista ja uusien vanhusten hoivakotien sijainnista.

Vaalikoneessa on jo runsaasti ehdokkaiden vastauksia, mutta ehdokkailla on edelleen aikaa vastata ja täydentää vastauksiaan.

SSS:n vaalikone on TS-Yhtymän lehtien yhteinen. Kone toimii niin, että lukija valitsee ensin kunnan, jonka ehdokkaiden ajatuksiin hän haluaa tutustua. Tämän jälkeen tulee väittämiä, joissa vastaaja valitsee haluamansa vastauksen. Lopuksi kone näyttää ehdokkaat, jotka ovat lähimpänä omia vastauksia.