Tiisun uusi single on ”vilpittömän juustoinen” rakkauslaulu

0
Tiisun keulahahmon Henrik Illikaisen juuret ovat Somerolla. Kuva: Somero-lehti arkisto/Sauli Kaipainen

Suomirock-yhtye Tiisu on julkaissut uuden singlen Me olemme me.

Kappale on saanut alkunsa yhtyeen keulahahmon Henrik Illikaisen kynästä, yhtyeen tiedotteessa kerrotaan.

– Biisi syntyi tavattuani nykyisen kihlattuni. Hänen kanssaan estot hälvenivät heti alkumetreillä ja aloin rakkauspäissäni laulamaan hänelle hetkessä keksimiäni juustoisia rakkausrallatuksia, joista yksi oli tämän biisin kertosäe. Minusta tämä biisi on äärimmäisen vilpitöntä tykitystä siitä, kuinka rakkaiden ihmisten kanssa elämän mittasuhteet asettuvat paikoilleen ja asioissa alkaa olla – kaikessa järjettömyydessäänkin – jotain lohduttavaa järkeä, Illikainen kertoo tiedotteessa.

Kappale julkaistiin perjantaina. Se on Tiisun viimeinen singlelohkaisu tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumilta.