Iso pala on täytetty – Wood jatkaa Vilppaassa

1
Jeremiah Wood pelasi viime kevään finaalit hurjilla 19 pisteen ja 11 levypallon keskiarvoilla. (Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo)

Viime kevään Korisliigan finaalien arvokkain pelaaja Jeremiah Wood jatkaa Vilppaassa ensi kaudella. Vilpas tiedotti asiasta keskiviikkona.

36-vuotias ja kaksimetrinen Wood siirtyi Vilppaaseen tammikuussa 2020 kaksi kuukautta ennen kuin koronavirus katkaisi kauden 2019-2020. Wood teki Vilppaan kesäkuussa 2020 jatkosopimuksen, joka huipentui seurahistorian ensimmäiseen Suomen mestaruuteen. Nyt hän aloittaa siis jo kolmannen kautensa Vilppaassa ja kuudennen Korisliigassa. Aiemmin Wood on pelannut Korisliigaa Joensuun Katajassa ja Kauhajoen Karhussa.

Ennen Vilpasta Wood pelasi viisi kautta Argentiinan pääsarjassa San Martin Corrientesissa.

Mestaruuteen päättyneellä kaudella 2020-2021 Wood oli Vilppaan tärkein pelaaja syksystä kevääseen. Hän pelasi kauden 28 minuutin 15,1 pisteen, 8,9 levypallon ja 4,6 syötön keskiarvoilla.

Vilppaalla on tällä hetkellä koossa kymmenen pelaajasopimusta. Joukkueesta puuttuu enää kotimainen takamies, joka pystyy tuuraaman Marcus LoVettia pelintekijänä ja ulkomaalainen iso laituri, joka pystyy tuuraamaan Woodia sentterinä.

Vilpas pelaa Korisliigan lisäksi ensi kaudella Mestarien liigan karsintaan, joka pelataan alustavan aikataulun mukaan 13.-17. syyskuuta. Vilppaan vastustaja arvotaan heinäkuussa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Sixth player
1 kuukausi sitten

Olipa hyvä uutinen. Tässä alkaa jo odottaa koriskauden alkua.