Israel jatkaa ilmaiskuja Gazaan

0

Israelin ilmavoimat on jatkanut ilmaiskuja Gazaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Asevoimat kertoo asiasta Twitterissä. Uutistoimisto AFP:n Gazan kaistalla oleva toimittaja kertoo kuulleensa räjähdyksiä.
Asevoimat perustelee iskua vastauksena kaistalta Israelin puolelle lennätettyihin polttopalloihin. Esimerkiksi Britannian yleisradioyhtiö BBC on julkaissut kuvan, jossa näkyy ilmapalloja, joihin on kiinnitetty jonkinlaista materiaalia.
Israelin asevoimat on yksi maailman tehokkaimmista.
Maan ilmavoimat iski varhain keskiviikkona Gazan kaistalle ensi kertaa sen jälkeen, kun Israelin ja palestiinalaisten välille solmittiin tulitauko kuukausi sitten.
Kuukausi sitten tauonneiden sotatoimien aikana kuoli ainakin 260 palestiinalaista ja 13 israelilaista.

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-57492745

STT