Junakritiikillä profiloituneet Lähteenmäki ja Nummenpalo nousemassa Salon valtuustoon

4
Liike Nytin Mika Nummenpalo on nousemassa valtuustoon, kun osa äänistä on laskettu.

Etenkin Tunnin juna -hankkeen kritisoijina profiloituneet Vasemmistoliiton Timo Lähteenmäki ja Liike Nytin Mika Nummenpalo ovat nousemassa Salon valtuustoon.

Lähteenmäen lisäksi Vasemmistoliiton listalta on menossa läpi jo aiemminkin valtuustossa istunut Marja Ruokonen.

Liike Nytin valtuustoryhmä on jäämässä yhden miehen ryhmäksi.

Kaikki kuntavaaleihin liittyvät uutiset näet klikkaamalla tästä: Kuntavaalit 2021

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Änkyrä
1 kuukausi sitten

Salo on varmasti ainoita kaupunkeja maailmassa, jossa vastustetaan parempia kulkuyhteyksiä. Ilmeisesti talviaurauksenkin voi jättää pois, kun siitä tulee melua ja postilaatikon eteen valli.

EttMääIhmettele
1 kuukausi sitten
Reply to  Änkyrä

Ennestään on jo kulkuyhteyksien hankaluuksia maantielläkin. Mahtinaisentie jäi pohjaltaan pehmeäksi ja töyssyjä nousee yhtenään. Omituiset risteykset Perniön tieltä ja Kiskontieltä ”ässäkaartein”, joissa ollut jo tieltäsuistumisia. Muualla tehdään isot ja toimivat kiertoliittymät. Toinen outous on 110-tielle nousussa, isoille rekoille kääntymiset ahtaat, nousukaistojen poistot jne. Mahtinaisentien kolmet liikennevalot jumittavat ruuhka-ajan liikenteen, kun rekkojen liikkeelle lähtö vie yhden vihreän ajan. Jo edellä mainitsemani lisäksi liikenteen kierrättäminen mutkien kautta Meriniityn liikkeisiin esim Helsingin suunnalta tultaessa. Täysin salolaista.

Make
1 kuukausi sitten

Tosin Kiskontien liittymässä liikenneympyrä olisi typerin. Mahtinaisentien mäkeä alas tulevat rekat joutuisivat pysäyttämään 80 km/h vauhdin ja taas toiseen suuntaan pitäisi lähteä kiihdyttämään mäkeä ylöspäin.

Noin muuten olen kyllä ongelmista samaa mieltä. Keskustan valotkin on huonot. Esimerkiksi tänään tulin Mariankatua Halikon suunnasta, ja Turuntien valoissa ei ollut ketään muuta, mutta minulle vaihtui punainen ja odottelin siinä aikani, kun valot vaihtuivat vuorotellen vihreäksi joka muuhun suuntaan, josta ei ketään tullut.

Änkyrä
1 kuukausi sitten

Kai sitä tulee suistumisia, jos katse on kännykässä eikä tiessä. Ja pitäisikö Inkereentien liikennettä mielestäsi blokata lisäämällä valoissa 110-tien vihreää aikaa? Minuutissa on 60 sekuntia, jostain se on pois, jos yhdelle annetaan enemmän.