Kommentti: Jäähalli olisi avannut paikan valtuustoon

2
Salon vanhan jäähallin kävijämäärä vuonna 2019 oli 47 000.

Salossa tulevan vaalikauden yksi suurimmista investointipäätöksistä – kaikki toimialat huomioon ottaen – tulee olemaan Urheilupuiston niin sanotun ”vanhan jäähallin” kohtalo.

Kaupungin investointisuunnitelmassa jäähallin uudisrakennukseen on varattu 5,5 miljoonaa euroa vuosille 2023–2024. Uuden valtuuston on päätettävä, rakennetaanko uusi halli, peruskorjataanko vanha halli vai tehdäänkö asialle ylipäätään mitään.

Olen siinä uskossa, että jokainen ehdokas haluaa tulla valituksi valtuustoon. Uskon myös, että monella ehdokkaalla on vahva kanta jäähallikysymykseen.

Jos joku ehdokas olisi uskaltanut laittaa oman kasvonsa viereen tekstin ”Salo tarvitsee uuden jäähallin” tai ”Salo ei tarvitse uutta jäähallia”, olisi se nähdäkseni edistänyt läpimenoa merkittävästi.

Salossa on nimittäin 600 perhettä, joissa lapsi harrastaa jääkiekkoa tai taitoluistelua. Salossa on myös paljon sellaisia äänestäjiä, joiden mielestä Salon kokoinen kaupunki ei tarvitse kahta jäähallia.

Edellisissä kuntavaaleissa pienimmällä äänimäärällä läpimennyt ehdokas sai 61 ääntä.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ei jäähallia
1 kuukausi sitten

Ei kuulu koko jäähallin rahoitus kaupungille. Halli on tietyn ryhmän käytössä, ja normikaupunkilainen ei edes pääse halliin luistelemaan.

Seurat hoitakoot itse hallinsa sponsorirahoituksilla.

Tori
1 kuukausi sitten
Reply to  Ei jäähallia

Myös tori kuuluisi lopettaa! Juokaa kaffet muualla.