Korvenmäen jätekeskuksen kiertoliittymä valmistui

0
Pientuojat kääntyvät heti jätekeskuksen portin jälkeen oikealle. Kuva: Lounais-Suomen jätehuolto

Korvenmäen jätekeskuksen kiertoliittymän rakennustyöt ovat valmiit. Uudet liikennejärjestelyjen tavoitteena on parantaa alueen sisäisen liikenteen sujuvuutta ja lisätä asioinnin turvallisuutta.
Henkilö- ja pakettiautolla asioivat pientuojat ja raskas liikenne jaetaan kiertoliittymän avulla eri alueille. Sekä pientuojat että raskaan liikenteen ajoneuvot pysähtyvät asioimaan vaakatoimistolla, kuten aiemminkin. Ekovoimalaitoksen kiviaines- ja asfalttiliiketoiminnan liikenne kulkevat omien liittymien kautta, eikä niiden liikenne enää kulje jätekeskuksen läpi.
Liikennejärjestelyt uusittiin, jotta henkilöautoliikenteen ja raskaan liikenteen virrat eivät enää risteä ja näin aiheuta vaaratilanteita. Kiertoliittymän rakentamisen yhteydessä parannettiin myös lajitteluaseman jätteentuojien odotusalueita, sadevesiviemäröintejä, valaistuksia ja aluekaapelointeja.
Alueen sisäinen nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments