Mäkimaajoukkueen Niko Kytösaho palaa Paimion Urheilijoihin – ”Toivon, että tällä ”kotiinpaluulla” saan annettua jotain konkreettista myös takaisin”

0
Niko Kytösaho edustaa jatkossa taas kotiseuraansa Paimion Urheilijoita. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Mäkimaajoukkueen ykkösnimiin kuuluva Niko Kytösaho palaa edustamaan kasvattajaseuraansa Paimion Urheilijoita. Kuopiossa nykyisin asuva 21-vuotias Kytösaho on edustanut viimeksi Lahden Hiihtoseuraa.¨

– Minulla oli jo pidemmän aikaan ollut sellainen ajatus, että haluan edustaa seuraa, josta kaikki on lähtenyt liikkeelle. Olen saanut Paimiosta paljon tukea, ja tänä keväänä tuli sellainen olo, että seuran vaihdolla pystyisin buustaamaan paimiolaista mäkihyppyä eteenpäin ja omalla panoksella tuomaan lisää hyppääjiä Varasvuorelle, Kytösaho kertoo tiedotteessa.

– Toivon, että tällä ”kotiinpaluulla” saan annettua jotain konkreettista myös takaisin.

Kytösahon paras sijoitus maailmancupissa on viime joulukuulta Sveitsin Engelbergistä, jossa hän oli HS140-mäesssä 18:s. Oberstdorfin MM-kisoissa paimiolaislähtöinen kolmannen polven hyppääjä oli normaalimäen 26:s ja suurmäen 30:s.

– Ensi vuodesta odotan tasaista menestystä maailmancupista ja selkeää tasonnostoa kohti maailman kärkeä. Kauden päätavoite on olympialaisissa ja tavoite niiden osalta ei ole muuttunut – mitalia lähdetään hakemaan, parhaillaan Planicassa harjoittelemassa oleva Kytösaho painottaa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments