Ohjelmalliset kesäsunnuntait Salon torilla alkavat

0
Salolaisen Combo di Bossan jäsenillä on vuosikymmenten kokemus keikkailusta sekä pääkaupunkiseudulla että Salon seudulla.

Salon torin ohjelmalliset kesäsunnuntait alkavat tänä viikonloppuna.

Ohjelmallisia sunnuntaitoreja saapuvat viime vuoden tapaan saapuvat käynnistämään haitaristi Matti Lepänhaara ja laulaja Anneli Uitto. He esittävät sunnuntaina 6. kesäkuuta klo 10–12 torilla ikivihreitä 50–60-luvun iskelmiä ja tanssimusiikkia.

Heidän jälkeensä klo 12–14 esiintyy salolainen kevyen musiikin yhtye Combo di Bossa. Musiikkia kuullaan jatsahtavammasta ja perinteisemmästä tanssimusiikista aina iskelmään ja suomi-poppiin asti. Bilekeikat bändi tekee nimellä Bilebändi CDB, ja silloin tarjoillaan rockia, poppia ja soulia.

Lasten Laulukaupunki ry järjestää yhteistyössä Salon Torikaffen ja Salon kaupungin kanssa sunnuntaiohjelmaa torille seitsemättä kesää. Koska edelleen eletään korona-aikaa, kaikissa tapahtumissa kiinnitetään erityistä huomiota terveysturvallisuuteen.