Kaisa Nissinen-Paatsamala jää eläkkeelle – Petri Salosta Salon terveyspalveluiden johtaja

1
Kaisa Nissinen-Paatsamalan seuraajaksi Salon terveyspalveluiden johtajaksi on valittu Petri Salo. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Turkulainen lääketieteen lisensiaatti ja terveydenhuollon erikoislääkäri Petri Salo on Salon terveyspalveluiden uusi johtaja. Salon kaupunginhallitus valitsi 39-vuotiaan Salon virkaan yksimielisesti.

Petri Salon vahvuudeksi katsotaan hyvä perusterveydenhuollon tuntemus sekä vahva kokonaisnäkemys sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluketjuista sekä palveluiden yhteensovittamisesta. Valintaa valmistellut työryhmä kiittää Saloa myös hyvästä sote-alan verkostosta, sillä hän työskentelee tällä hetkellä Varsinais-Suomessa hankejohtajana käynnissä olevassa sosiaali- ja terveysalan uudistuksessa.

Salon terveyspalveluiden johtajan virkaa haki kaksi henkilöä. Toinen hakija oli lääketieteen lisensiaatti, terveydenhuollon erikoislääkäri ja johtava ylilääkäri Tommi Väyrynen Turusta.

Salon nykyinen terveyspalveluiden johtaja ja vastaava lääkäri Kaisa Nissinen-Paatsamala on tulossa eläkeikään ensi vuoden huhtikuussa. Petri Salo aloittaa virassa määräaikaisena aikaisintaan elokuun alussa ennen vakinaisen virkasuhteen alkua.

Henkilöstöjaosto päätti aiemmin terveyspalveluiden johtajan kokonaispalkaksi 10100 euroa kuukaudessa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
tietämättään altistunut
3 kuukautta sitten

Toivottavasti pandemioiden hoidot sujuu jatkossa paremmin.