Salo Golfin Tomi Paju ja Otto Kotaja golfaavat 24 tuntia putkeen – vuorokauden kestävä hyväntekeväisyystempaus alkaa perjantaina kello 18

0
Otto Kotaja (vas.) ja Tomi Paju ovat valmiina 24 tunnin tempaukseen. Kuva: Salo Golf

Salo Golfissa lyödään tällä viikolla palloa reikään jälleen vuorokausi putkeen. Kyseessä on Golfliiton 24h junnugolfille -tapahtuma, joka järjestetään nyt kahdeksatta kertaa. Vuorokauden rupeama alkaa perjantaina kello 18.

Myös Salo Golf ja sen toimitusjohtaja Tomi Paju ovat olleet mukana yhtä monta kertaa. Pajun kanssa väyliä kiertää Otto Kotaja, joka osallistui hyväntekeväisyystempaukseen ensimmäistä kertaa vuosi sitten.

Pajulle osallistuminen oli tänäkin vuonna ilmiselvää.
– Kahdeksas kerta putkeen on merkittävä asia. Yhtään en joutunut miettimään, lähdenkö tänäkin vuonna mukaan. Sen olen vuosien varrella oppinut, että kentällä ei saa pysähtyä ja juoda pitää tarpeeksi. Otto lupautui mukaan heti viime vuoden tapahtuman päätteeksi. Sen jälkeen asiasta ei ole keskusteltu, Paju kertoo.

Salo Golf on kerännyt tapahtuman avulla vuositasolla 5 000–7 000 euroa.
– Tänä vuonna 2 500 euroa alkaa olla jo kasassa. Eli ihan hyvä vauhti on päällä. Tuntuu, että summat ovat kasvaneet, Paju kiittelee lahjoittajatahoja.

Tempauksella kerättävät rahat menevät lasten golfkouluun, koulujen operoimiin golfkerhoihin ja liikuntaleireihin.

– Golfkoulussa on tänä vuonna 30 lasta mukana. Viime vuonna koulu oli ensimmäistä kertaa ilmainen, Paju iloitsee.