Salossa juhannuksena ulosajoja, saunapalo ja kadonneen etsintä

0

Juhannuksen aika sujui Salon seudulla melko rauhallisesti.

Juhannusaattona aamuyöllä puoli neljän aikaan Förbyssä, Tehtaantiellä, henkilöauto ajoi ulos tieltä. Autossa oli kolme henkilöä, joista yksi loukkaantui vakavammin.

Juhannusaattona puolen päivän jälkeen Salon Isokylän tunneliin moottoritiellä hajosi auto, ja koko moottoritien liikenne pysäytettiin. Paikalle muodostui nopeasti kova ruuhka. Tilanne kesti reilun tunnin.

Aaton aikana Salossa etsittiin myös metsään kadonnutta 29-vuotiasta miestä. Etsintöjä tehtiin Sirkkulan alueella poliisin ja vapaaehtoisten voimin. Maasto oli erittäin vaikeakulkuista, ja raskas hellekeli teki etsinnästä haastavaa. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu löysi lopulta miehen illalla maastosta hyvässä kunnossa.

Juhannuspäivänä Kiskossa Kaukurintiellä henkilöauto ajoi ulos tieltä kahdeksan aikaan aamulla. Pelastuslaitos löysi paikalta vain auton.

Myöhemmin samana aamuna, vähän ennen kello kymmentä, pelastuslaitos yritti poistaa omakotitalon savupiipun ilmanvaihtohormiin juuttunutta kyyhkyä Salon Ollikkalassa, Rajakadulla. Pelastuslaitos ei saanut poistettua lintua hormista.

Iltapäivällä seudulla riehui ukkosmyrsky, joka sytytti useampia pieniä maastopaloja sekä yhden saunarakennuksen Muurlassa Kasperintiellä. Salaman sytyttämä sauna tuhoutui korjauskelvottomaksi. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Juhannuspäivän iltana tulviva vesi katkaisi lisäksi Halikon Mahtimiehentien liikenteeltä.

 

Juttua on korjattu 28.6. klo 15.49 juhannuspäivänä tapahtunutta eläimen pelastamista koskien. Kyseessä ei ollut naakka, kuten jutussa alun perin kerrottiin, vaan kyyhky. Toisin kuin jutussa aluksi kerrottiin, pelastuslaitos ei saanut lintua pelastettua.