Sauvon kirjastossa tapahtuu kesällä

0
Sauvon kirjastossa ja sen pihalla tarjoillaan kesällä musiikkia ja muita tapahtumia.

Sauvon kirjasto- ja kulttuuripalvelujen kesässä on tarjolla musiikkia ja näyttelyitä.

Kesä starttaa sunnuntaina 13.6. Estradeja etsimässä – minikonserttisarjalla: oopperalaulaja Ann-Marie Heino konsertoi kesäisissä tunnelmissa Sauvoa kiertäen.

Sauvon kierros alkaa kello 13 Kavanderin maatilalla Korpelassa, (Riitamaantie 174), siirtyy kello 15 Sauvon palvelukeskuksen pihalle ja päättyy kello 17 Karunaan Lehtiön huvilan eteen, Karunan urheilijoiden mökin viereen (Nuorisotalontie 3)

Konsertin kesto 15-20 minuuttia, konsertissa ei ole äänentoistoa. Omat istuimet tai istuinalustat mukaan. Konserttiin on vapaa pääsy.

Samana sunnuntaina voi tutustua Kirjaston Graniittisalissa Lalli Savolaisen taidenäyttelyyn Ihminen. Näyttelyyn voi tutustua heinäkuun loppuun asti kirjaston aukioloaikojen lisäksi. Sunnuntaina 13.6. paikalla on Lalli Savolainen kertomassa näyttelystään.

Tiistaina 15.6. kello 18–20 vietetään kirjastossa Perheiden iltaa. Kesälukemisen lisäksi henkilökunta tarjoaa opastusta verkkokirjaston käytöstä ja kirjaston muista palveluista. Kirjaston pihalla esiintyy Paimion musiikkiopiston pop up-muskarit kello 18 ja 18.30 (kesto n. 15 min.) Samalla voi tutustua Paimion musiikkiopiston muskariryhmien toimintaan, joka alkaa syksyllä Sauvossa. Pihalla on myös MLL:n Sauvo-Karunan osaston infopiste ja lapsille ilmapalloja.

Heinäkuussa 21.7. kello kirjaston pihalla kello 12 on Kesäkulkurit -tanssiesitys ja työpaja.

Keskiviikkona 28.7. Anu Keronen konsertoi kello 12 kirjaston pihalla.

Lauantaina 31.7. vietetään Sauvon elopäiviä.

Sauvon kunnankirjasto auki elokuun loppuun asti kesäaukioloajoin:

ti-ke 13-18 ja to-pe 9-15 (juhannusaattona kiinni)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments