SSS-tulospalvelu: Katso Salon ja lähikuntien uusien valtuustojen kokoonpanot

8

SSS.fi seuraa kuntavaalien ääntenlaskua vaali-iltana tulospalvelussaan. Reaaliaikainen seuranta alkaa heti, kun vaalihuoneistot ovat sulkeutuneet sunnuntaina kello 20 ja ensimmäiset ennakkoäänet on laskettu.

Tulospalvelu näyttää pian sen jälkeen ennakkoäänien jakautumisen ja seuraa ääntenlaskennan kehittymistä illan mittaan. Tulospalvelussa voit tarkastella kunnittain, ketkä ehdokkaat ovat menossa läpi valitsemassasi kunnassa ja minkälaisella ääniosuudella puolueet ovat nousemassa valtuustoon.

Kun äänistä on laskettu 100 prosenttia, tulospalvelu kertoo kunnan lopullisen vaalituloksen ja uuden valtuuston kokoonpanon.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sen nyt ties
1 kuukausi sitten

Eli samat naamat edelleen, mikään ei muutu!

Jep
1 kuukausi sitten
Reply to  Sen nyt ties

Tämä… Ketään syyllistämättä tai mitään mutta Salossa eräänlainen hyvä veli-verkosto toiminta on voimissaan.

Allan
1 kuukausi sitten
Reply to  Jep

Mikähän olisi tulos, jos ne reilut 40 prosenttia, jotka eivät ilmeisesti äänestäneet olisivatkin yllättäneet ja äänestäneet?

Äänestämättä jättäneet ovat niin tyytyväisiä olotilaansa ja asuinkaupunkinsa asioiden hoitoon, ettei yksinkertaisesti viitsitty äänestää, jottei vahingossa tule muutettua onnelansa auvoisuutta huonommaksi.

EttMääIhmettele
1 kuukausi sitten
Reply to  Allan

Entä sitten se väki, jotka ovat muuttaneet Salosta pois viime vaalien jälkeen. Jotain puoluetta hekin ehkä äänestivät täällä asuessaan.

Sanahelinää
1 kuukausi sitten
Reply to  Sen nyt ties

Kova oli meteli ennen vaaleja, että nyt valitaan Salolle uudet päättäjät.

Tekoja puheitten sijaan
1 kuukausi sitten

Suurempaa vaihtuvuutta olisi kaivattu, koska nyt pitää ryhtyä sanoista tekoihin, joihin vanha valtuusto ei pystynyt. Oli paljon sisäisiä erimielisyyksiä ja muita selkkauksia, valtuusto oli ajoittain täysin toimintakyvytön.

Tarvitaan enemmän avoimuutta kuntalaisiin ja päätöksiin nopeutta. Myös asukkaiden mielipidettä pitäisi kuunnella ja kehittää aluetta tasapuolisemmin.

Uuden valtuuston olisi hyvä mennä tutustumaan pääkaduille Helsingintie-Turuntie ja nähdä se. Ei todellakaan houkuttele vieraspaikkakuntalaista. Siellä on paljon huonokuntoisia rakennuksia ja tyhjiä liiketiloja. Jotain pitäisi tehdä.

Joo-miehet
1 kuukausi sitten

Keskustan Kanerva putosi, mutta peräti kuusi perussuomalaista meni häntä pienemmällä äänimäärällä valtuustoon lähinnä Lundenin vetoavulla.

Juha
1 kuukausi sitten

Salon huono menestys johtuu luultavasti demareista. Missään ei ole niin paljon kannattajia niillä kuin Salossa.