Sunnuntaitorilla duo ja trio

0
Tahtiset koostuu kolmesta paikallisesta harrastelijamuusikosta. Vasemmalta Ismo Kakko, Raimo Niemelä ja Jyrki Sjöholm.

Ohjelmallisella sunnuntaitorilla kuullaan tällä viikolla monipuolisia sävelmiä iskelmästä ja popista viihde- ja tanssimusiikkiin.

Aamukymmeneltä lavalle astuu kolmen paikallisen harrastelijamuusikon Tahtiset-yhtye. Ismo Kakko toimii bändin solistina ja kitaristina. Raimo Niemelä on koskettimissa ja säestää Kakkoa taustalaulajana. Jyrki Sjöholm soittaa sekä akustista että sähkökitaraa.

Tahtisten repertuaariin kuuluu suomalaista iskelmä- ja popmusiikkia sekä ikivihreitä tangoja ja valsseja. He ovat esiintyneet esimerkiksi perhejuhlissa, tansseissa ja ravintoloissa. Viime kesänä yhtye vieraili myös sunnuntaitorilla.

Duo Rajaniemi & Peimola esittää viihde-, iskelmä- ja tanssimusiikkia.

Puolilta päivin esiintymisvuoroon astuu Duo Rajaniemi & Peimola. Henna-Riikka Rajaniemi on esiintynyt niin kuoroissa kuin soolosolistinakin. Hän on ollut mukana oopperaproduktioissa ja musikaaleissa, ja hän on esiintynyt myös metallibändin laulajana.

Markku Peimola on toiminut taustamuusikkona monien artistien orkestereissa, joista mainittakoon Lea Laven, Kari Tapio, Danny, Kirka ja Eino Grön. Markun instrumentteina ovat piano, kitara ja laulu. Hän on aloittanut musiikkiopintonsa Salon musiikkiopistossa ja myöhemmin opiskellut muun muassa Heikki Sarmannon, Vladimir Shafranoffin ja Maija Hapuojan ohjauksessa.

Duo Rajaniemi & Peimola esittää monipuolista materiaalia viihde- ja iskelmämusiikista vanhaan tanssimusiikkiin.