K-Market Ollikkalan uudeksi kauppiaaksi Jori-Pekka Kuuranne

0

K-Market Ollikkalan uudeksi kauppiaaksi on valittu Jori-Pekka Kuuranne. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta.

– Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasura Salon Ollikkalassa. Pitkäaikainen haave käy vihdoin toteen, Kuuranne sanoo K-ryhmän tiedotteessa.

– Salo on kehittyvä kaupunki ja siellä tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki. Odotan innolla, että pääsen tuomaan oman panokseni kaupungille ja yhteisölle. Haluan myös olla vahvasti läsnä kaupan arjessa ja tutustua kunnolla kaupan asiakkaisiin, hän lisää.

Hyvä palvelu ja ruokaisuus tulevat olemaan avainasemassa, ja panostuksia pannaan Kuuranteen mukaan erityisesti tuoretuotteiden valikoimaan. Esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosastot tulevat elämään vahvasti mukana sesongeissa.

– Haluan luoda K-Market Ollikkalasta kyläkaupan tunnelmaa huokuvan kohtaamispaikan, josta löytyy kaikki tarvittava arkeen ja myös juhlaan. ”Onni löytyy Ollikkalasta” onkin kaupan slogan, Kuuranne kertoo.

– Tuon Ollikkalaan myös paikallisten tuottajien tuotteita ja toivonkin, että tuottajat ottaisivat minuun rohkeasti yhteyttä. Opettajaisäni innoittamana haluan myös tehdä koulujen kanssa yhteistyötä tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuutta päästä tutustumaan kaupan monipuoliseen arkeen, hän jatkaa.

Ennen kauppiaspestinsä alkua hän toimii K-Market Maskun myymäläpäällikkönä.