Peikkorastien ykköstilat Dambelle ja Ruoholalle

0
Peikkorastit juostiin suunnistuksellisesti vaativassa Vehasen maastossa. (kuva: Perttelin Peikot/Jari Kleemola)

Odotetut suunnistajat veivät voitot Peikkorastien pääsarjoissa. MM-kävijä, MS Parmaa edustava Akseli Ruohola oli ykkönen miesten 5,9 kilometrillä, ja Paimion Rastin Inga Dambe selvitti naisten 4,9 kilometrin reitin parhaiten.

Ruohola päihitti Ari-Pekka Joensuun lähes kahdella minuutilla ja Antti-Pekka Leskisen noin tuplasti suuremmalla erolla. Dambelle tapahtuman tiedotetta siteeraten ”ties monennenko kerran” tullut Peikkorastien voitto irtosi noin kahden ja puolen minuutin erolla Sara Karvoseen.

Paikallisista suunnistajista Angelniemen Ankkurin Nico Kerkola oli miesten kilpailun viides ja saman seuran Sanna Ylikylä samalla sijalla naisten kisassa. Ankkurin Heini Saarimäki ei sunnuntaina kilpaillut.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments