Tanskalaisketju avaa myymälän Plazassa – ”Näemme Salossa paljon mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaamme.”

1
Tanskalainen Normal on avannut Suomessa kahdeksan myymälää viidessä kuukaudessa. Kauppakeskus Plazan myymälä avaa ovensa syksyllä. Kuva: SSS-arkisto/Jan Sundman

Suomeen keväällä rantautunut tanskalainen kauppaketju Normal avaa myymälän Salossa. Hygienia-, kosmetiikka- ja siivoustuotteita tarjoava yritys hakee parhaillaan myymäläpäällikköä Kauppakeskus Plazaan.

– Näemme Salossa paljon mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaamme, Normalin maajohtaja Lasse Lauridsen kertoo.

Vähittäiskauppaketju avasi ensimmäisen myymälänsä Espoossa kauppakeskus Sellossa helmikuun lopulla. Sen jälkeen Normal on avannut seitsemän myymälää kauppakeskuksissa Helsingissä, Raisiossa, Tampereella ja Lempäälässä.

– Olemme kiinnostuneita näkemään, saammeko Salossa samanlaisen lämpimän vastaanoton kuin muillakin paikkakunnilla, Lauridsen kirjoittaa Salon Seudun Sanomille sähköpostissa.

Tanskalaisyrityksellä on Suomen lisäksi yli 250 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa.

Salon Seudun Sanomat ei perjantaina tavoittanut Plazan kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomaista . Torstaina Tuomainen kertoi, että ”uusien toimijoiden kanssa neuvotellaan jatkuvasti”.

– Innolla odotan, että pääsemme julkistamaan, mitä kaikkea on tulossa, Tuomainen totesi.

Normal kertoo aloittavansa myymälähenkilökunnan rekrytoimisen syyskuussa, kunhan uusi myymäläpäällikkö on valittu.
Vallankumoukselliseksi itseään kuvaileva ketju avasi ensimmäisen liikkeen vuonna 2013 Tanskan Silkeborgiin. Nimi Normal juontuu siitä, että yritys kertoo myyvänsä normaaleja tuotteita normaaleille ihmisille, mutta epänormaalein hinnoin.

Yritys sanoo ostavansa tavarat suoraan jakelijoilta ilman turhia välikäsiä, ja väittää kotisivuillaan, että asiakas voi säästää ostoksissaan jopa 30–60 prosenttia.

Normal-ketjun suunnitelmissa on avata Suomeen edelleen lisää myymälöitä.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Tavis torilta
1 kuukausi sitten

Mielenkiintoista, edes jotain uutta Saloon. Jos jostain vielä löytyisi naisten vaateliike, edullisia ja tavalliselle vartalolle sopivaa mallia.