Ukulelejä, runonlausuntaa ja pelimanneja sunnuntaitorilla

0
Ukuleletrio Trilobeatitin musiikissa on mausteita ympäri maailman. Trion muodostavat Seppo Rokka (vas.), Rauni Rokka ja Esa Lehtinen.

Tämän viikon ohjelmallisella sunnuntaitorilla kuullaan monipuolista musiikkia ja sellistin runonlausuntaa.

Kello kymmeneltä estradille astuu ukuleletrio Trilobeatit, jonka kappaleissa on vivahteita niin Liverpoolista, Perniöstä kuin Havaijiltakin. Triossa soittavat sisarukset Rauni ja Seppo Rokka sekä Esa Lehtinen. Mukana torilla on myös Raunin johtama ukuleleorkesteri Saloha!

Pekka Haahti tunnetaan sellistinä, mutta sunnuntaitorilla hän lausuu runoja.

Varttia vaille kahdeltatoista lavan ottaa haltuunsa sellistinä tunnetuksi tullut Pekka Haahti, joka tosin ei tällä kertaa ole torilla musisoimassa. Sen sijaan hän lausuu Kari Hotakaisen, Aaro Hellaakosken ja P. Mustapään runoja.

Harmonikkamusiikin lisäksi Nina & Nelle soittavat myös iskelmää ja kantria. Duon muodostavat Nina Kronlund (oik.) ja Hannele Karjalainen

Iltapäivän esiintymisvuorossa on pelimanniduo Nina & Nelle eli Nina Kronlund ja Hannele Karjalainen. Kaksikko soittaa monipuolisia harmonikkakappaleita rennolla asenteella, mutta heidän ohjelmistossaan on myös esimerkiksi iskelmää ja kantrimusiikkia.