Uusi taidekeskus avattu Raaseporissa

0
Munsterhjelm Art Centerin avajaisia vietettiin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Raaseporin Norrbyhyn on avattu heinäkuussa uusi taidekeskus Munsterhjelm Art Center. Taidekeskus toimii vanhalla pientilalla Snappertunassa. Nimensä keskus saa sen perustajapariskunnalta Riggert ja Catherine Munsterhjelmiltä .

Pariskunta löysi pientilan jo yli kymmenen vuotta sitten ja he ovat kunnostaneet rappeutumaisillaan olleet tilukset itse. Munsterhjelmit pyrkivät pitämään tilan vanhanaikaisena, eikä paikalla ole esimerkiksi juoksevaa vettä.

– Miljöötä kehittäessämme olemme pyrkineet siihen, että kävijä pääsee kosketuksiin taiteen, luonnon ja entisaikojen maanviljelyskulttuurin kanssa, Munsterhjelmit kertovat tiedotteessa.

Taidekeskuksessa on kesägallerian lisäksi tarkoitus järjestää kuvataidekursseja, taide- ja luonto-opastuksia, ötökkäsafareita sekä villivihanneskierroksia. Tällä hetkellä näytteillä on meriaiheinen Taivas ja Meri -näyttely, joka sisältää Riggert Munsterhjelmin teoksien lisäksi neljän muun taiteilijan tekemiä maalauksia, veistoksia sekä pienoismalleja. (SSS)

Taivas ja meri -näyttely Munsterhjelm Art Centerissä 11.7.–29.8. Svarvarsintie 41, 10600 Raasepori. Avoinna la-su klo 12–18. Sisäänpääsymaksu 8 euroa aikuisille. Kahvila palvelee näyttelyn aukioloaikoina.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments