Varsinais-Suomi takaisin kiihtymisvaiheeseen – avilta tulossa kokoontumisrajoituksia koskeva päätös

4
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Miksi Salo?
4 kuukautta sitten

Mikä tässä on kriteerinä? Salossa ilmaantuvuus 39, monessa muussa kunnassa enemmän kuten Sauvo, 134. Eli miksi Salon on noiden Turku, Parainen, Raisio, Kaarina seurassa? Eihän Salon luku ole lähelläkään noita muita.

Allan
4 kuukautta sitten
Reply to  Miksi Salo?

Nyt jo neljäs aalto tulossa. Eivät ne rajoitukset ainakaan kärpästen ja lintujen tuomasta deltavariantista johdu. Ei pitäisi olla enää neljännen aallon kiihtymisvaiheessa yhtään ihmettelijää rajoitustoimenpiteille.

Liike ei olekaan lääke
4 kuukautta sitten

Missä nämä tartunnat mahtaa tapahtua, kun esimerkiksi tänään helteisenä kesätorstaina Turun keskustan terassit ja ravintolalaivat oli jotakuinkin tyhjiä. Aivan poikkeuksellisen vähän ihmisiä liikkeellä.

Tane
4 kuukautta sitten

Keskiviikkoiltana olivat kyllä kuin nuijalla lyötynä ihmisiä täynnä. Enempää ei olisi mahtunut.