Behm ja kumppanit saapuvat Salohalliin – Bruks Festivaalin ohjelma varmistui

0
Bruks Festivaalin esiintyjäksi on varmistunut muun muassa supersuosittu Behm. Kuva: TS-arkisto/Timo Jakonen

Kesältä lokakuulle siirretyn Bruks Festivaalin artistikattaus on varmistunut. Salohallissa fiilistellään 20. lokakuuta kahden lavan voimin, ja mukana ovat Behm, Jesse Markin, Yona, Bess, Karri Koira, Pihlaja, Paleface, Ruusut, Ella Lymi, Wounded Silence sekä myöhemmin ilmoitettava yllätysesiintyjä.

– Osa artisteista oli pakko siirtää ensi vuoteen, mutta onneksi saimme lähes kaikki mahtumaan Salohalliin. Ruoka- ja juomapuoli muuttuu paikkaan sopivaksi, ja tarjontaa löytyy jokaiselle, promoottori Toni Ruohonen kertoo tiedotteessa.

Ikärajattoman Bruks Festivaalin ovet aukeavat klo 16 ja sulkeutuvat klo 2.30. Festivaalin aloittaa klo 16.30 Jesse Markin, jonka jälkeen ilta jatkuu seuraavasti: 17.30 Ella Lymi, 18.15 Pihlaja, 19.15 Wounded Silence, 20.00 Behm, 21.00 Karri Koira, 21.45 Ruusut, 22.45 Bess, 23.30 Yona, 00.30 Special Guest ja 01.15 Paleface.

Bruks Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteissä kautta maan sekä osoitteessawww.lippu.fi. Kaikki elokuulle ostetut käyvät sellaisenaan 20. lokakuuta. Jos ajankohta ei kuitenkaan sovi, lippujen palautus onnistuu osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/.