Ruusuvuoren matka Washingtonin turnauksessa päättyi, kun vastassa oli Italian Sinner

0

Suomalainen tennispelaaja Emil Ruusuvuori jäi Italian Jannik Sinnerin jalkoihin Yhdysvaltain Washingtonissa pelattavan ATP500-turnauksen toisen kierroksen ottelussa. Turnauksessa viidenneksi sijoitettu Sinner voitti Ruusuvuoren kahdessa erässä lukemin 6-2, 6-4.
Ruusuvuori eteni viime viikolla välieriin Atlantan ATP-turnauksessa ja nousi täksi viikoksi uransa parhaaseen ATP-rankingsijoitukseen. Suomalainen on maailmanlistalla sijalla 69. Sinner pitää maailmanlistan sijaa 24.
Sinner ja Ruusuvuori ovat kohdanneet aiemminkin. Italialainen johtaa kaksikon kohtaamisia nyt 2-1.
Ruusuvuoren ja Sinnerin peli alkoi Suomen aikaa myöhään keskiviikkona.
Ruusuvuori pelaa seuraavaksi Kanadan Torontossa ATP Masters -turnauksessa. Suomen tennisliiton mukaan Ruusuvuori aloittaa näillä näkymin turnauksensa karsinnoista, jotka alkavat lauantaina.

STT

Kuvat: