Salossa useita mahdollisia korona-altistumisia – Somerolla tartunta päiväkoti Leivonpesässä

1

Salossa on ollut useita mahdollisia korona-altistumisia viime viikon maanantain ja keskiviikon välillä.

  • Salon aluesairaalan laboratorio maanantaina 2.8. klo 9.30–10.00
  • Elokuvateatteri Lumo maanantaina 2.8. klo 19.30 -näytös: Luokkakokous 3
  • Jami Kebab tiistaina 3.8. klo 17–18
  • Ravintola Rikala keskiviikkona 4.8. klo 18–20
  • Halikko-Sirkkula bussilinja 3.– 4.8.

Lisäksi mahdollisia altistumisia on ollut Kasnäsin kylpylässä Kemiönsaarella 3.– 4.8.

Salon kaupunki kehottaa samaan aikaan näissä tiloissa olleita henkilöitä seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatesteihin oireiden ilmaantuessa.

Salon kaupunki korostaa tiedotteessaan, että tilat, joissa mahdollisia altistumisia tapahtuu, ovat turvallisia, jos niissä noudetaan yleisiä koronasuosituksia eli pidetään turvavälejä, käytetään tarvittaessa maskia sekä huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Somerolla on todettu koronatartunta päiväkoti Leivonpesässä. Altistuneet on kartoitettu ja terveydenhuoltoviranomaiset ovat ottaneet henkilökohtaisesti yhteyttä heihin. Altistuminen on tapahtunut elokuun ensimmäisellä viikolla. Leivonpesä sijaitsee Someron keskusassa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Hoitaja
3 kuukautta sitten

Käytetään maskia, pidetään huoli, että turvaväli kaksi metriä toteutuu, yskitään ja aivastetaan hihaan, ellei ole mahdollista yskiä kertakäyttöiseen nenäliinaan, pestään kädet aina, kun siihen on mahdollisuus tai käytetään käsidesiä, otetaan rokotteet koronaa vastaan sekä vältetään ei niin välttämättömiä kontakteja.

Mikä tässä on niin vaikeaa? Yritetetään edes.

Näillä yksinkertaisilla toimilla voimme välttää tartunnan ja mahdollistamme yhteiskunnan avaamisen ja avoinna pitämisen. Kun emme kuormita terveydenhuoltoa koronapotilaina, hoitovelkaakaan ei synny.