Teatteri Provinssin pikkujoulurevyy peruntuu myös tältä vuodelta

0

Teatteri Provinssin pikkujoulurevyy peruuntuu tältä vuodelta.

Provinssin teatterinjohtaja Seppo Suominen toteaa tiedotteessa, että revyy kokee saman ”koronakohtalon” kuin viime vuonna ja täten se siirretään ensi vuoteen.

Revyy oli tarkoitus järjestää Provinssin Rikala-näyttämöllä, mutta Suomisen mukaan koronasäädösten toteuttaminen ei onnistu siellä järkevällä tavalla. Lisäksi Rikala-näyttämön katsomo olisi teatterinjohtajan mukaan saatava liki täyteen, jotta revyyn järjestäminen olisi taloudellisesti järkevää.

Original Sokos Hotel Rikalan tiloissa sijaitseva teatterinäyttämö ei kuitenkaan jää vaille käyttöä. Siellä tullaan järjestämään esityksiä, joissa katsojamäärätavoitteet ovat pienempiä ja siten koronaturvallisuus helpommin varmistettavissa.

Suominen paljastaa, että Rikala-näyttämöllä tullaan näkemään marras-joulukuussa esimerkiksi komediarieha Kahden kauppa. Lisäjulkistuksia Provinssi tekee johtajansa mukaan myöhemmin.