17-vuotiaat kaahasivat Koskella

1

Poliisi nappasi kaksi kaahaajaa Koskella. Poliisipartio oli partioimassa Koskella Valtatie 10:llä, kun partiota vastaan ajoi kaksi henkilöautoa kovalla nopeudella. Partio mittasi autojen nopeudeksi 154 km/h tieosuudella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus.

Molempien autojen kuljettajat olivat 17-vuotiaita ja heillä oli kyydissä matkustajia. Kumpaakin kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidät määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K.
1 kuukausi sitten

Todella hyvää, että nuo liikenteeseen tuodut alaikäiset saadaan pois sieltä, minne he eivät kuulu, aikuistumaan.

On tietysti myönnettävä, että esimerkki kyseiseen käyttäytymiseen saattaa olla sieltä kotoa peräisin. Ei ole kerrottu miten tulee vastuunsa tuntea, kun ällinsä on läpi saanut.