Awak Kuierin Dallasin pelit ohi WNBA:ssa

0

Naisten koripallon ammattilaissarja WNBA:ssa suomalaispelaaja Awak Kuierin seuran Dallas Wingsin pelit ovat tältä kaudelta ohi. Dallas hävisi pudotuspelien 1. kierroksen ottelun Chicago Skylle 64-81. Chicago eteni voiton myötä kahdeksan parhaan joukkoon puolivälieriin.
Dallas jäi ottelussa takaa-ajajaksi heti alussa, ja Chicago repäisi ensimmäisen neljänneksen aikana 11 pisteen eron pistein 25-14. Chicago oli myös toisella neljänneksellä vahvempi ja tauolle siirryttiin Chicagon johtaessa 44-29.
Dallas esitti parastaan heti tauon jälkeen ja joukkue kiri Chicagon johdon viiteen pisteeseen, 55-50. Viimeinen neljännes meni kuitenkin jälleen Chicagon nimiin ja joukkue päätti Dallasin kauden.
Kuier pelasi ottelussa lähes kahdeksan minuuttia, jäi pisteittä ja kahmi kolme levypalloa.

STT

Kuvat:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments