Video: Vilpas hätyytteli sataa pistettä ensimmäisessä harjoitusottelussaan

0
Vilppaan Brian Fobbs teki 20 pistettä. (kuva: SSS-arkisto)

Salon Vilpas voitti kauden ensimmäisen koripallon miesten harjoitusottelunsa. Joukkue päihitti vieraaksi saapuneen Lapuan Kobrat Salohallissa pistein 98–76 (48–31).

Poikkeuksellisen laajalla 14 pelaajan rotaatiolla ottelun läpivienyt Vilpas johti jo ensimmäisen neljänneksen jälkeen 24–11, ja peli kulki salolaisten tahdissa lähes koko ajan. Kobrien kannalta asia on sikäli ymmärrettävä, että koko joukkue on harjoitellut yhdessä vain kaksi kertaa, noin viikon kuluttua alkaviin Mestarien liigan karsintoihin tähtäävä Vilpas lähes kaksi viikkoa.

Yleisö ei päässyt vielä tähän otteluun, mutta Vilppaan vaihtopenkkiä sykähdytti esimerkiksi alley-oop-donkki. Siihen tarjosi syötön Roope Ahonen, ja palloa löi alaspäin Brian Fobbs. Pisin pelin sisäinen tauko tuli, kun Vilppaan Trey Niemelle vihellettiin epäurheilijamainen virhe Juho Lehtorantaan kohdistuneesta kontaktista.

Vilpas pelaa vielä keskiviikkona harjoitusottelun vieraskentällä Lahti Basketballia vastaan. Sen jälkeen matka vie kohti Kreikkaa, jossa joukkue kohtaa Mestarien liigan karsinta-avauksessa romanialaisen Cluj-Napocan maanantaina 13. syyskuuta.

Katso tästä harjoitusottelu. Ottelun selostaa Saku Mäkynen.

 

 

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

SSS KYSYI myös katsojien mielipidettä, kuka Vilppaan pelaajista onnistuu parhaiten sunnuntain harjoitusottelussa. Entä mitä veikkaat harjoitusottelussa näkemäsi perusteella, mikä on salolaisten sijoitus kohta alkavassa Korisliigassa?

VASTAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUNEILLE.

 

Juttua muokattu kauttaaltaan ottelun päättymisen jälkeen. 

Hyökkäys hoituu, pakissa hiottavaa – Vilppaalta paljon hyvää, paljon sekavaa ja paljon siltä väliltä