Koululaisten syyslomaviikon puuhiin voi jo ilmoittautua

0
Syyslomaviikolla Salon jäähallissa on joka päivä maksuton yleisöluisteluvuoro. Mailavuorot ovat erikseen eri ikäisille. Kuva: SSS arkisto/Minna Määttänen

Salon kaupungin liikunta-, kulttuuri-, kirjasto- ja nuorisopalvelut sekä kansalaisopisto järjestävät syyslomaviikolla 18.–24.10. paljon tekemistä lapsille ja nuorille.

Ohjelmassa on muun muassa viidelle liikuntahallille ulottuva kiertue, joka järjestetään arkipäivisin klo 10–14 eri puolilla Saloa.

Kiertue on maanantaina Salohallissa, tiistaina Perniön liikuntahallissa, keskiviikkona Kiskohallissa, torstaina Halikon liikuntahallissa ja perjantaina Kuusjokitalolla.

– Liikuntahallikiertueella on lasten ja nuorten käytössä AirTrack sekä alueet temppuiluun ja kaupunkisotaan, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Liikunnallisen ohjelman lisäksi hallikiertueella järjestetään muun muassa askartelupajoja ja visailua. Hallikiertueen ohjelma on aamupäivisin klo 10–12 suunnattu alakouluikäisille ja iltapäivisin klo 12–14 yläkouluikäisille.

Syyslomaviikolla järjestetään myös esimerkiksi helmikorupajoja nuorisotiloissa, luontoretkiä sekä elektroniikkamuseolla robottikuvataidepajoja sekä juotospaja. Uimahallissa on joka päivä vesipeuhua ja jäähallissa yleisöluisteluita.

Koko ohjelmatarjonta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Salon kaupungin verkkosivuilta.