Liiga-avauksesta ei liene luvassa trilleriä – LP Viesti päihitti helposti Helsinki Volleyn

0

Helsinki Volley ja LP Viesti kohtaavat lentopallon naisten mestaruusliigakauden avausottelussa ensi viikon torstaina. Tiistain harjoituspelin perusteella liigaottelusta ei ole tulossa jännitysnäytelmää.

LP Viesti voitti Salohallissa 4–0.

– Kolmessa ensimmäisessä erässä päästimme vastustajan jossain kohdassa varsin lähelle, vaikka lopulta selvänumeroisesti voitimmekin. Neljäs erä oli sitten sikäli tasapainoisin, että piste-ero kasvoi tasaiseen tahtiin, ynnäsi LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen illan annin.

Joukkueesta puuttui passari Viktoriia Tuchashvili. Ukrainalaisen viimeviikkoisessa Viestin sisäisessä ottelussa jalkaansa saama kolhu saattaa pitää hänet sivussa liiga-avauksesta.

– Jalan tilanne on kuitenkin parempi kuin viime viikolla. On kuitenkin turhaa riskeerata mitään, eli katsotaan rauhassa, milloin ”Viki” tulee peleihin takaisin mukaan, Lemminkäinen miettii.

Lauantaina Salohallissa tehdään niin sanottu tasonmittaus, kun vieraiksi tulevat viime kauden runkosarjan muut parhaat joukkueet LP Kangasala ja Hämeenlinnan Lentopallokerho. LP Viesti kohtaa nelieräisessä otteluissa LP Kangasalan kello 13 ja Hämeenlinnan kello 18.

Liiganousija Helsinki Volley on kauden kynnyksellä melkoisen haastavan tilanteen edessä. Joukkue koostuu venäläispassari Irina Melnichukin lisäksi pelaajista, joista osin Janica Heleniusta lukuun ottamatta kukaan ei ole pelannut liigaa aiemmin vastuullisessa roolissa.

NAISTEN HARJOITUSOTTELU

LP Viesti–Helsinki Volley 4–0 (25–16, 25–19, 25–19, 25–13)

LP Viestin pisteet/plusmiinus: Jessica Kosonen 10/+2, Jenni Jantunen 5/+2, Anna Czakan 11/+6, Arita Ternava 11/+3, Iina Andrikopoulou 13/+7, Saana Virtanen (passari) 8/+8, Elena Becheva 7/+3, Nea Haatainen 1/-1, Linnea Kuusela 4/+1. Liberojen vastaanottoprosentti: Anna Syrjälä 70, Netta Laaksonen 83.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments