Lounea palkkaa kymmeniä työntekijöitä eri puolille Suomea

0
Lounea hakee kasvua, minkä vuoksi se tarvisee lisää myyjiä.

Lounea aikoo palkata kymmeniä työntekijöitä hoitamaan etenkin omakoti-valokuituliittymien myyntiä eri puolilla Suomea. Parhaillaan rekrytointi Lounean myyntitiimeihin on käynnissä Kaakkois-Suomen ja Jyväskylän alueilla.

Saloon ei tällä hakukierroksella haeta uusia työntekijöitä valokuituliittymien myyntiin, Lounean kuluttaja-asiakasliiketoiminnan johtaja Ari Ringborg kertoo. Tämä johtuu siitä, että Salossa omakoti-valokuituliittymien tekeminen on jo pitkällä. Niiden myyntiin tarvittavat rekrytoinnit on tehty jo aiemmin.

Ringborg toteaa, että myös Salossa tarvitaan koko ajan työntekijöitä muihin tehtäviin.

Lounea on laajentanut toimialuettaan, ja se työllistää nyt lähes 350 ihmistä.

– Valokuituliiketoimintamme laajenee kasvustrategiamme mukaisesti yhä uusille toimialueille ja suunnittelemme valokuituverkon rakentamista muun muassa Etelä-Pohjanmaan alueelle, kertoo Lounean valokuituliiketoiminnan edistämisestä Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa vastaava Harri Suokko .

– Etelä-Pohjanmaan alueella rekrytoinnit ovat sujuneet hyvin ja useita myyntitehtävään sopivia henkilöä onkin nyt rekrytoitu, Suokko kertoo.

Lounean mukaan kiinnostus valokuituyhteyksiä kohtaan on korona-aikana kasvanut huomattavasti.

–Varsinkin monelle yritykselle luotettavat ja vakaat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Toimivat nettiyhteydet mahdollistavat myös etätöiden tekemisen kotoa käsin ja kotitalouksien netin käyttö onkin lisääntynyt viime vuosina vauhdilla, Ringborg sanoo.