LP Kangasala vaihtoi hakkurin, Heikkiniemet jatkavat joukkueessa

0
Ronja Heikkiniemi (vas.) kuului Suomen EM-joukkueeseen. (kuva: CEV)

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LP Kangasala vaihtoi hakkurin ennen kauden alkua. Kroatialaisen Isabel Kovacicin tilalle tulee brasilialainen Gabriela Da Silva.

182-senttinen ja 28-vuotias Da Silva on pelannut Euroopassa kaudesta 2018–2019 lähtien. Viime kausi vierähti ranskalaisessa Sens Olympique Clubissa.

LP Kangasala voitti viime kaudella Mestaruusliigan runkosarjan selvällä erolla, mutta pelit päättyivät koronatartunnan takia kesken välierien. Alkavalle kaudelle joukkueeseen ovat liittyneet muiden muassa keskitorjuja Braedyn Tutton ja 17-vuotias Neea-Maria Joki, joka sijoittui Kalevan kisoissa naisten korkeushypyssä viidenneksi.

Heikkiniemen sisarukset, Salon Viestin kasvatit Ronja ja Roosa jatkavat puolestaan joukkueessa myös alkavalla kaudella. Ronja kuului elokuussa Suomen naisten EM-kisajoukkueeseen.

Kangasalan liigakausi alkaa ensi viikon lauantaina kotiottelulla Pölkky Kuusamoa vastaan.

LP-Vampula hankki puolestaan yleispelaajakseen bulgarialaisen Kristiana Petrovan. Hän ikään kuin tulee Jutta Riikosen tilalle. Riikonen siirtyi Itävallan liigaan.

Petrova kuului Bulgarian EM- ja MM-kisajoukkueisiin vuosina 2018 ja 2019. Viime kaudella seitsemänneksi sijoittuneen LP-Vampulan riveissä on tällä hetkellä neljä ulkomaalaispelaajaa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments