Nyt selvitetään lukijoiden kanta – kerro miesten jääkiekkoliigan suosikkijoukkueesi

9

Musta tuntuu -olo on sanonut jo vuosikymmeniä, että Turun Palloseuran kannatuksen on oltava salolaisten jääkiekon seuraajien keskuudessa suurinta. Onko asia todellisuudessa niin myös 2020-luvulla? Kerro itse.

Voit äänestää alla miesten Liigan suosikkijoukkuettasi. Voit halutessasi myös perustella asian ja kertoa, milloin ja miten juuri joukkueesta X tuli sinun sydämesi valittu.

Kuka tahansa ja missä päin Suomea asuva tahansa verkkosivuilla vieraileva saa äänestää. Pyydämme laittamaan nimesi tai nimimerkkisi lisäksi tämän hetken asuinpaikkakuntasi.

 

KYSELY ON PÄÄTTYNYT 17.9. Kiitos kaikille vastaajille.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy Westerholm
14 päivää sitten

Punaista pitää olla.

Iin taikuri
13 päivää sitten

POHJOINEN!!!

Puolen Suomen joukkue
12 päivää sitten
Reply to  Iin taikuri

Juuri näin sen pitää olla eli musta-kelta-valkoinen.

punakone
13 päivää sitten

Stadin Punaista.

Vapaa Kanaherra
13 päivää sitten
Reply to  punakone

HIFK

Maassa maan tavalla, kohtuuvvella
13 päivää sitten

Jep, eli Stadin punaiset (siis HIFK)!! Ihmettelen suuresti sitä, miten suosikkijoukkue voisikaan vaihtua tuuliviirin lailla aina kun/jos vaihtaa asumispaikkakuntaa? Vaikka olenkin asunut Salossa jo sen 25 vuotta ja yli, ei se muuta sitä tosiseikkaa, että kun oikeaan seuraan mieltyy-kasvaa kiinni, niin sitähän kannattaa; asuisi sitten missä hyvänsä. Ja kun tuo ”salolaiseksi” pääseminen vaatii aina sen 5 vuotta lisää, kun eka aikarajatavoite on täynnä, niin ollaan täällä sitten ”salossa asuvina”. Mukava paikkahan tämä, ei siinä mitään. Niin ja vaikka asusisisin turukussessa (tämä on turkulainen S-passiivi, jota siellä käyttävät niin syntyperäiset ja sinne muuttaneet wanna be- turkkulaiset, jos ihmetytättää), niin eipä tuo… Lue lisää »

Olmiolmi
12 päivää sitten

Ihan mikä vaan, kunhan ei TPS eikä Ilves.

Salolainen
11 päivää sitten

Kärpät.

Juha
9 päivää sitten

Ilves.