Oikaisuja

0

Oikaisu STT:n tiistain (7.9.) juttuun otsikolla ”Pelastakaa Lapset: Ääriliikkeet rekrytoivat nuoria erityisesti verkossa”. Jutussa kerrottiin virheellisesti, että houkuttelevina keinoina käytetään muun muassa groomingia, jolla tarkoitetaan houkuttelua seksuaalisiin tarkoituksiin. Järjestön raportissa groomingilla kuitenkin tarkoitetaan vain houkuttelua, ei houkuttelua seksuaalisiin tekoihin.

Salon vuokrataloihin liittyvässä jutussa (SSS 8.9.) todettiin, että konsernijaosto valitsisi yhtiöiden hallituksien jäseniä, mutta kaupunki ei suoraan valitse yhtiöiden hallituksia: kaupunki kylläkin nimeää omat ehdokkaansa kaupunginhallituksen kautta konserniyhtöiden hallituksiin. Kyseessä olevat yhtiöt pitävät syksyllä syys-lokukuussa yhtiökokoukset, joissa valinnat päätetään.

Jääkiekon liigajutussa (SSS 8.9.) oli nimivirhe. JYPin päävalmentaja on Jukka Ahvenjärvi, ei Matti Ahvenjärvi.