Salon kaupunki jatkaa liigajoukkueiden tukemista – Vilppaalle ja LP Viestille maksimissaan 20 000 euroa

0
Sinipaitaiselle FC Halikolle kaupungin tuki on merkittävä osa liigajoukkueen budjettia.

Salon kaupunki jatkaa pääsarjajoukkueiden tukemista alkavalla kaudella.

Kaupunginhallitus on hyväksynyt markkinointiyhteistyön, jonka perusteella naisten mestaruusliigaa pelaavalle LP Viestille ja Korisliigaa pelaavalle Vilppaalle maksetaan enintään 20 000 euron tuki kaudelta.

Naisten Futsal-liigaa pelaavan FC Halikon tuki on maksimissaan 10 000 euroa kaudelta.

LP Viestin ja Vilppaan markkinointiyhteistyötuki on 15 000 euroa kaudessa. Lisäksi kaupunki maksaa otteluisännyydestä 2 500 euroa peliltä, ja kauden aikana kaupunki toimii isäntänä kerran runkosarjassa ja kerran mahdollisissa pudotuspeleissä.

FC Halikon suora tuki on 5 000 euroa kaudelta. Lisäksi kaupunki varaa mahdollisuuden kahteen 2 500 euron arvoiseen otteluisännyyteen. Maksimissaan tuki on siis 10 000 euroa kaudelta.

Kansainvälisissä otteluissa kaupungin maksama markkinointiyhteistyötuki on tuhat euroa ottelulta. Tuki maksetaan sekä koti- että vieraspeleistä LP Salolle ja Vilppaalle.

Vilpas pelasi tällä kaudella jo yhden Mestarien liigan karsintaottelun, LP Viesti tulee pelaamaan vähintään kuusi ottelua Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Kaupunki saa tuellaan muun muassa mainoksen pelaajien koti- ja vieraspeliasuihin sekä lattiamainoksen kuulutusmainoksen kotipeleissä.

Salo saa logonäkyvyyttä joukkueiden verkkosivuilla, painotuotteissa ja mainoksissa. Joukkueet toimittavat kaupungille valokuvia markkinointikäyttöön, ja joukkueet sitoutuvat pitämään Saloa esillä sosiaalisen median kanavissaan sekä haastatteluissa.

Kaupungin näkökulmasta pääsarjajoukkueet ja heidän kannattajansa ovat keskeisiä positiivisen kaupunkikuvan rakentajia, ja Salo tunnetaan kansallisesti ja kansainvälisestikin urheilu- ja sisäpalloilukaupunkina LP Viestin, Vilppaan ja FC Halikon ansiosta.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments