Salon Uimarit varoittaa häiriköstä uimahallissa – ”Mies tyydytti itseään suihkussa”

9

Salon Uimarit on varoittanut junioriuimareiden vanhempia Salon uimahallissa liikkuvasta häiriköstä.

Seura on saanut silminnäkijöiltä tiedon, jonka mukaan seuran ulkopuolinen mies on tyydyttänyt itseään suihkutiloissa alakouluikäisten poikien uimaharjoitusten yhteydessä.

Salon Uimarit ry:n puheenjohtaja Anssi Laaksonen sanoo saaneensa ensimmäisen ilmoituksen tapahtuneesta kesällä. Asiasta informoitiin uintiryhmän vanhempia. Yksi uimareiden vanhemmista teki asiasta rikosilmoituksen poliisille.

– Nyt hiljattain tuli ilmi toinen vastaava tapaus. Päätimme tiedottaa asiasta koko seuran laajuisesti, koska meidän lähtökohtamme on, että hallissa pitää saada olla turvallisesti. Halusimme tuoda asian esille, mutta sen hoitaminen kuuluu mielestämme kaupungille ja poliisille, Laaksonen sanoo.

Salon Uimarit pyytää tiedotteessaan, että junioriuimareiden vanhemmat keskustelisivat lastensa kanssa.

– Jos joku on nähnyt jotain, toivomme, että siitä kerrotaan. Tällaiseen päästään kiinni vain, jos tapahtunut voidaan todentaa jollain lailla, Anssi Laaksonen perustelee.

Salon liikuntapaikkamestari Marko Mäkinen vahvistaa, että poikien suihkutilojen tapahtumat ovat hänen tiedossaan. Toistaiseksi Mäkinen kommentoi asiaa niukasti.

– Asia on tiedossa, sitä tutkitaan ja siihen haetaan lisää tietoa, hän toteaa.

Salon Uimareiden lisäksi uimahallissa liikkuvan häirikön ovat huomanneet myös muut uimarit.

Salon Seudun Sanomat tavoitti salolaisäidin, joka sanoo käyneensä pienen poikansa kanssa useita kertoja uimahallissa syksyn aikana.

– Samainen mies on ollut paikalla kaksi kertaa hyvin paljastavassa uima-asussa. Ei hän kovasti ui, mutta tuntuu viettävän hallissa muuten aikaansa. Uima-asu on sellainen, että katse kääntyy poispäin, ja käännän pojankin pään poispäin.

Salolaisäidin mukaan hän oli erään kerran lähdössä pois hallista, kun miesten pukuhuoneesta tuli pois tuohtunut mies. Tämä kertoi jonkun tyydyttäneen itseään miesten suihkutiloissa. Mies kertoi havainnostaan uimahallin kassalla.

– Uskon, että tilanne on niin hämmentävä kanssauimareille, että moni yrittää vain lähteä äkkiä pois, jos näkee tällaista. Itse ajattelin, että onneksi poikani on vielä niin pieni, että hänen ei tarvitse mennä yksin miesten puolelle, äiti sanoo.

Uimahallin tapahtumat ovat myös poliisin tiedossa. SSS ei tavoittanut jutun tutkinnanjohtajaa perjantaina.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
uimataidoton
1 kuukausi sitten

Jatkunut kuulemma jo kesästä asti.

Salosta löytyy
1 kuukausi sitten
Reply to  uimataidoton

Että taas Salosta löytyi uutinen MTV:n uutissivulle asti.

Hävettävää touhua
1 kuukausi sitten

Nyt toivotaan, että ne vähän vanhemmatkin poikalapset päästetään naisten puolelle, kun tällaista on ilmennyt. Vaikkei moni nainen niitä välttämättä sinne haluaisikaan.
Nyt on mentävä lasten turvallisuus edellä.

En ihan tajuu
1 kuukausi sitten

En ihan allekirjoita tätä, koska mikä järki on laittaa ne pojat naisten pukkareihin? Samalla tavalla, pitäisikö tytöt laittaa miesten pukuhuoneisiin ”suojatakseen” itseään näkemältä tuollaista omalla puolellaan? En siis todellakaan puolusta tätä tekoa, mutta tällaiset ihmiset pitäisi vain hoitaa pois uimahalleista ja antaa porttikielto.

Menkää Paimioon
1 kuukausi sitten

Paimiossa on parempi uimahalli, pieni, mutta toimiva. Ei olla Salossa käyty vuosi kausiin, boikotti alkoi ennen kuntaliitosta, kun Salo otti ulkopaikkakuntalaisten ilmottautumiset vauvauintiin 2 viikko salolaisten jälkeen. Siis esim. halikkolaiset olivat toisearvoisessa asemassa ja Salossa lähin uimahalli. Paimio otti astaan kysymättä mistä on kotoisin. Lisäksi erityisryhmien uimaryhmään lasta ei huolittu kun täytti 5 vasta 2kk:n päästä, mutta oli melkein uintitaitoinen. Eli oli liian nuori ja liian osaava aloittavien ryhmään. Ei sitten menty ollenkaan, pitäkää uimahallinne ja itsensäpaljastajansa!

Pallit pölkylle
1 kuukausi sitten

Miten tuo toiminta voi muka jatkua?? Miksi kyseinen henkilö päästetään halliin, jos tiedetään mitä puuhailee? Miksi yleensä on edes vapaalla jalalla?

keijo.k
1 kuukausi sitten

Uimahalli on paikka josta tuntuu uutisointeja pulppuavan, toinen toistaa huvittavampia!

Mamma_80
1 kuukausi sitten

Siis mitä ihmettä? Tämä tyyppi on siis saanut jatkaa perversioidensa toteuttamista jo kesästä saakka ilman, että kukaan todella puuttuu asiaan? Ei ole varmaan ensimmäinen kerta, kun uimahalleissa ylipäätään tällaista tapahtuu, kai henkilökunnan pitäisi olla koulutettu niin, että heillä olisi valmiudet saada poistettua tiloista kuka tahansa häiritsevästi käyttäytyvä asiakas?

Urpo
1 kuukausi sitten
Reply to  Mamma_80

Eiköhän tämän uutisen jälkeen kenttäoikeus huolehdi asiasta, jos tuollaista vielä ilmenee.