Someron kaupungin tilakeskuksen päälliköksi seitsemän hakijaa

0

Someron kaupungin tilakeskuksen päällikön virkaa tavoittelee seitsemän hakijaa.

Virkaa ovat hakeneet työpäällikkö Jouni Mäkinen Salosta, huoltopäällikkö Olli-Matti Niiranen Järvenpäästä, rakennuttajapäällikkö Jari Pullinen Salosta, yrittäjä Timo Pullinen Raaseporista, projektisuunnittelija Klaus Seppänen Helsingistä, projektipäällikkö Elina Tirkkonen Kaarinasta ja kiinteistö- ja työturvallisuuspäällikkö Mikko Vauranto Turusta.

Tilakeskuksen entinen päällikkö Jari Kauppi siirtyi elokuussa Tammelan tekniseksi johtajaksi. Kauppi kertoi julkisuudessa lähtönsä jälkeen, että hänen päätökseensä siirtyä muualle vaikutti osaltaan hänen ammattitaitonsa vähättely, jota hän oli kokenut viranhaltijana Somerolla joidenkin luottamushenkilöiden taholta.