Tivoli Sariola saapuu ensi viikolla Salon markkinoille isolla laitekokonaisuudella – ”Kokeilimme tätä vuonna 2019 ja se toimi todella hyvin”

0
Salon syysmarkkinoilla kieputtiin tähän tapaan vuonna 2018. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Tivoli Sariola saapuu totutusti Salon syysmarkkinoille. Salo on Tivoli Sariolan tämän vuoden kiertueen neljäs ja viimeinen vierailupaikka.

– Onneksi Salon vierailu päästään yhden välivuoden jälkeen toteuttamaan. Vierailemme paikkakunnalla tuttuun tapaan syysmarkkinoiden ajan 30.9.–2.10, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola kertoo tiedotteessa.

Tivoli Sariola tuo Saloon jo toista kertaa suuremman kokonaisuuden, kun tivolilaitteet levittäytyvät kahdelle eri kentälle markkina-alueella.

– Kokeilimme tätä vuonna 2019 ja se toimi todella hyvin, ja tietysti odotukset ovat korkealla tällekin vuodelle. Toivotaan, että sää suosii meitä ja saamme aurinkoiset kelit syysmarkkinahumuun. Olen tyytyväinen, että saamme tarjota Salossa asiakkaille isomman laitekokonaisuuden, Sariola sanoo.

Tivolikentällä on voimassa koronan vuoksi tarkennetut hygieniajärjestelyt, mutta se ei Sariolan mukaan vaikuta ilonpitoon.

– Pyrimme tekemään tivolivierailuista mahdollisimman riskittömiä. Toimintamme on aina ennenkin rakentunut turvaohjeiden ympärille. Käsihygienian toteutumiseen on panostettu ja toivomme, ettei kukaan saavu paikalle sairaana. Huvittelu laitteissa tapahtuu pääasiassa oman seurueen kesken.

Kaikki tivolin laitteet ja kosketuspinnat on käsitelty valosta aktivoituvalla, kulumattomalla Nanoksi-katalyysipinnoitteella.

– Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille ja ympäristölle, eikä sitä voi silmin havaita. Pinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa eli se puhdistaa laitteita myös siivousten välillä, Sariola kertoo.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments