Viikonloppuna tapahtuu viime syksyn kaltainen työntäyteinen tulonlähde LP Viestille

0
Anna Johtela (pelinumero 10) kuuluu lounaisen alueen ykkösjoukkueeseen. (kuva: SSS/Santeri Iltanen)

LP Viesti ottaa viikonloppuna vastaan samankaltaisen lentopalloturnauksen järjestämishaasteen, jonka se suoritti jo viime syksynä. Suomen parhaat B-juniori-ikäiset pojat ja tytöt kokoontuvat Saloon ratkomaan alueiden paremmuuksia SM-kilpailuun.

Salon Viestin junioreita ja LP Viesti Akatemiaa edustavista tytöistä ovat mukana yleispelaajat Anna Johtela ja Kiira Tuominen sekä passari Irina Mäkinen. Johtela ja Mäkinen kuuluvat lounaisen alueen ykkösjoukkueeseen. Jokaiselta viideltä Suomen alueelta (pääilmansuunnat ja lounas) osallistuu kaksi joukkuetta sekä poikien että tyttöjen turnaukseen.

Tämä merkitsee Saloon saapuvaksi yhteensä kahtakymmentä joukkuetta ja lähes 300 pelaajaa. Siten tapahtuma on myös tulonlähde LP Viestille.

Ensimmäiset ottelut pelataan perjantaina kello 17.30, ja mestaruudet ratkotaan sunnuntaina kello 14 alkavissa finaaleissa.

Vuosi sitten vastaava tapahtuma järjestettiin Salohallissa ja Urheilutalolla C-ikäisille. Voiton vei tyttöjen puolella Lounas 1, pojissa Pohjoinen 1.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments