Vilpas lähti kohti Kreikkaa – Veikkaus lähettää maanantain euro-ottelun suorana

0
Pelintekijä Marcus LoVett johdattaa Vilppaan seurahistorian ensimmäisiin Mestarien liigan otteluihin.

Vilpas starttasi perjantaina aamupäivällä Salohallin parkkipaikalta historialliselle euromatkalle Kreikan Ateenaan.

Vilpas kohtaa maanantaina koripallon Mestarien liigan karsintaottelussa Romanian mestarin Cluj-Napocan. Ottelun voittaja kohtaa keskiviikkona toisella kierroksella kotijoukkue Peristerin. Turnauksen finaali on vuorossa perjantaina. Turnauksen voittaja selviää Mestarien liigan lohkovaiheeseen, jossa odottavat Israelin Hapoel Holon, Italian Brindisi ja Turkin Darussafaka.

Vilpas lähti matkaan täydellä 12 pelaajan ryhmällä, josta puuttuvat ainoastaan omat juniorit Onni Mäkynen ja Tuukka Juntunen. Mukana on myös PeU-Basketin Justin Young, joka edustaa europeleissä Vilpasta.

Vilpas–Cluj-Napoca ottelu pelataan maanantaina kello 20.30 Suomen aikaa. Ottelun televisiointi oli pitkään auki, mutta perjantaina ratkesi se, että valtion rahapeliyhtiö Veikkaus esittää ottelun nettisivuillaan.