JJ’s BBQ lounasravintoloiden ykkönen

2
Jari-Jukka ja Mari Kallungin JJ's BBQ -ravintola kiinnostaa somessa kymmeniätuhansia ihmisiä. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salolainen JJ’s BBQ barbeque-ravintola on voittanut Suomen Paras Lounas 2021 -kilpailun. Parasta lounasravintolaa pääsi äänestämään verkossa.

Toiseksi kilpailussa äänestettiin Emberin Ruoka Oy Lapualta. Kolmanneksi tuli ravintola Vanha Sampo Iitistä.

Salolainen JJ’s BBQ nousi kärkeen ennen kisan puoliväliä ja säilytti sijansa loppuun asti. Ravintola on somessa hyvin aktiivinen. Ravintola on tullut tutuksi muun muassa TikTok-videoistaan.

– TikTok on ollut meille jo pitkään merkittävin sosiaalisen median kanava. Siellä parhaiten toimivat aidot, ravintolan arkea kuvaavat videot. Voitto vahvistaa ajatustamme siitä, että lounas on muutakin kuin arkena syötävää kotiruokaa ja innostaa jatkamaan samaan tapaan eteenpäin, JJ’s BBQ:n ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki toteaa tiedotteessa.

Suomen Paras Lounas -kilpailun järjesti Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja Edenred.

Lue myös:

Tiktokissakin mainetta kerännyt salolaisravintola kärkikahinoissa Suomen Paras Lounas -kilpailussa

Jari-Jukka Kallungin Tiktok-videot houkuttelevat Saloon lomalaisia – JJ’s BBQ vetää vierailijoita ympäri Suomen

Torstaina vietettiin vuoden viimeistä iltatoria – Vuoden positiivisimmaksi Jari-Jukka Kallunki

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pikaruokaravintola
1 kuukausi sitten

Tämä ei ole mikään lounasravintola vaan enemmin menee kastiin pikaruokapaikka. Mitkä mahtavat olla lounasravintolan kriteerit tässä kisassa ja millä ansioilla kisaan pääsee?

Lounaspaikka?
1 kuukausi sitten

Mainio grilliravintola, todella hyvä ruokaa…. Mutta ko. ravintola ei täytä ainakaan minun lounasravintolakriteerejä, tarjoaa ensijaisesti arkipäivisin perusmenuuta edullisemman lounaan lounasaikana(klo 11-14)
Palkinto tuli väärässä sarjassa.