Karaoke raikaa kohta taas Lehmirannassa– Lomakeskuksessa ratkotaan Eläkeliiton karaokemestaruudet

0
Lehmijärven rannalla lauletaan lokakuun 23-24. päivä, kun Lehmirannan lomakeskuksessa ratkotaan Eläkeliiton karaokemestaruuksia.

Jälleen saa laulaa ja tanssia. Suomen suurimman eläkeläisjärjestön, Eläkeliiton karaokemestaruudet ratkotaan Eläkeliiton Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 23.–24. lokakuuta. Eläkeliiton järjestämä kilpailu on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista eläkeläisten kulttuuritapahtumista ja tänäkin vuonna tapahtuma on aluekarsintoineen kerännyt useita satoja osallistujia.
Kilpailut ovat osa Eläkeliiton kulttuuritoimintaa, jonka avulla liitto haluaa aktivoida jäsenistöään lauluharrastuksiin. Eläkeliitto on rohkaissut eläkeläisiä karaokeharrastuksen pariin pitkään ja suunnitelmallisesti. Liitto on järjestänyt karaokekilpailuja vuodesta 2008.

Eläkeliiton Karaokemestari -kilpailussa kisataan voitosta neljässä eri sarjassa: miesten ja naisten ikäsarjoissa 50–69-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat. Lauantaina käydään semifinaalit klo 11.00 alkaen ja finalistit julkistetaan sunnuntaiaamuna. Finaali alkaa sunnuntaina klo 16.00 ja voittajat ovat selvillä sunnuntai-iltana. Nelihenkisen finaalituomariston puheenjohtajana toimii edellisvuoden tapaan vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen.
–Me Lehmirannassa tarjoamme toimivat ja turvalliset puitteet myös poikkeustilanteessa. Järjestelyissä on huomioitu tarkasti viranomaisohjeet terveysturvallisuudesta, tapahtuman muusta laadusta tinkimättä, vakuuttaa Lehmirannan lomakeskuksen johtaja Tanja Bergroth kisoista kertovassa tiedotteessa.

Eläkeliiton karaokemestaruustapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä Eläkeliiton YouTube-kanavalla. Lähetyslinkki julkaistaan myös Eläkeliiton verkkosivuilla osoitteessa www.elakeliitto.fi