Klovnit saapuvat Saloon – ”Alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia”

0
Tuukka Vasama (vas.) ja Timo Ruuskanen ovat molemmat Red Nose Companyn perustajajäseniä ja tehneet teatteriklovneriaa vuodesta 2005 lähtien. Kuva on esityksestä Frankenstein. Kuva: Cata Portin

Kiertueteatteri Red Nose Company tuo loka-marraskuussa kaksi esitystä Saloon.

Teatteri Provinssissa nähdään goottiklassikko Frankenstein. Red Nose Company kuvailee tiedotteessaan esitystä letkeän jännittäväksi tulkinnaksi, joka sisältää tiedettä, discomusiikkia ja hurjaa meininkiä.

Esitys on suunnattu kaikille yli 6-vuotiaille. Discotanssahtelun lisäksi tarjolla on karvojen nostatusta.

– Rakennamme jännitystä asteittain, tarkkaillen yleisön reaktioita. Yleisökontaktin ja improvisoinnin ansiosta voimme säädellä elementtejä, joilla katsojien karvat nostatetaan pystyyn, sanoo näyttelijä Tuukka Vasama tiedotteessa. Vasaman lisäksi lavalle nousee näyttelijä Timo Ruuskanen.

Kulttuuritila Näkkäriin Red Nose Companyt tuo esityksensä Keisarin uudet vaatteet. Myös tämän esityksen rooleissa nähdään Tuukka Vasama ja Timo Ruuskanen. Esitys on suunnattu kaikille yli 6-vuotiaille.

– Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri — mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia, tiedotteessa todetaan.

Red Nose Company: Frankenstein Teatteri Provinssi su 31.10. klo 13. Keisarin uudet vaatteet Kulttuuritila Näkkäri la 13.11. klo 13.