Kokoomukselta 54 ehdokasta aluevaaleihin, kuusi salolaista lähtee kisaan

2
Jyrki Hakkarainen jatkaa Varsinais-Suomen yrittäjien johdossa.

Varsinais-Suomen kokoomus on nimennyt ensimmäiset 54 ehdokasta tammikuun aluevaaleihin. Mukana on kuusi nimeä Salosta ja yksi Somerolta.

Salolaisista ehdolle lähtevät Varsinais-Suomen yrittäjien puheenjohtaja ja lakimies Jyrki Hakkarainen, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Juhani Nummentalo, kaupunginvaltuutetut Marjatta Hyttinen, Elina Suonio-Peltosalo ja Janne Väistö sekä toimitusjohtaja Jyrki Sjöholm. Somerolta ehdolla on yrittäjä Juha Wiskari.

Listalla on myös Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja ja Turun apulaispormestari Ville Valkonen. Hänen mukaansa kokoomus haluaa rakentaa laadukkaita palveluja.

– Lyhyemmät jonot ja kustannustehokkuus ovat yhdistettävissä. Hyvinvointialue käyttää valtavat määrät yhteisiä veroeurojamme. Niiden järkevä käyttö on elinehto sille, että myös tulevaisuudessa kaikista voidaan pitää huolta. Päätöksenteon tulee pohjautua tietoon ja harkintaan. Maakuntaveroa vastustamme, koska se kiristäisi työn verotusta, Valkonen linjaa.

Kokoomus lähtee aluevaaleihin vaaliliitossa ruotsalaisen kansanpuolueen kanssa. Sen myötä kokoomus nimeää vaaleissa 83 ehdokasta ja RKP 15.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Konttorirotta
11 kuukautta sitten

Kertoisiko joku, mitä siellä tehdään?

Yksi täti
11 kuukautta sitten
Reply to  Konttorirotta

Tuskin selkiytyy koskaan meille kansalaisille. Mennee samalla lailla metsään kuin tämä kuntaliittymien teko Salossa, jossa liitetyt kunnat menettivät enemmän kuin saivat. Entinen lääninhallitus toimi ilman, että vaaleilla valittiin henkilökuntaa.