Kolmannen koronarokotteen ajanvaraus on ruuhkautunut Salossa

1
Kolmas koronarokoteannos kiinnostaa salolaisia, sillä kaupungin keskiviikkona avaama ajanvarausjärjestelmä on jo ruuhkautunut. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo.

Salon kaupunki avasi keskiviikkona kolmannen koronarokoteannoksen ajanvarauksen. Nyt varausjärjestelmä on ruuhkautunut, kaupunki tiedottaa.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että kaikille ajanvaraukseen soittaneille soitetaan takaisin ja lisäksi heille lähetetään tarvittaessa tekstiviesti, jossa kerrotaan ajanvaraustilanteesta.

Salo tarjoaa tällä hetkellä kolmannen rokoteannoksen kaikille kuntalaisilleen, jotka ovat täyttäneet 60 vuotta tai kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin.

Tällä hetkellä rokotusaikoja annetaan heille, jotka ovat saaneet toisen koronarokotteen huhti-toukokuussa. Kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta.

Rokotusaikoja sekä verkossa että puhelimitse on varattavissa tällä hetkellä 3. joulukuuta asti. Jos kolmas rokoteaika on menossa tätä pidemmälle, ajanvaraukseen on hyvä olla yhteydessä myöhemmin.

Kolmannen koronarokotuksen yhteydessä voidaan antaa myös maksuton influenssarokotus heille, jotka ovat siihen oikeutettuja. Jos koronarokotusaika menee pidemmälle kuin viikoille 46 ja 47, jolloin influenssarokotuksia yleisesti annetaan, on rokotukset hyvä ottaa erikseen.

Koronarokotusajan voi varata joko sähköisesti osoitteessa salo.terveytesi.fi tai puhelimitse arkisin klo 8–14 numerosta 02 7723 605.

Influenssarokotuksista Salon kaupunki tiedottaa erikseen marraskuussa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Helipee
1 kuukausi sitten

Jäin miettimään, että tämähän on postitiivinen uutinen, rokotehalukkaita riittää. Äitini kertoi takaisinsoiton tulleen seuraavana aamuna, joten eipä tuo ajoittainen ruuhkautuminen rokotustahtia hidasta. Pääsisipä itsekin, mutta kun kuusi kuukautta kakkosrokotteesta tulee vasta tammikuussa.