Vaikuttavien maisemateosten tekijä Petri Ala-Maunus kertoo Veturitallissa taiteestaan

0
Petri Ala-Maunus kertoo Veturitallissa, kuinka hänen teoksensa syntyvät. Kuva: Miikka Pirinen

Salon taidemuseo Veturitallissa on tulevana sunnuntaina mahdollisuus tavata kuvataiteilija Petri Ala-Maunus ja kuulla, kuinka hän kertoo taiteestaan ja esittelee näyttelynsä La-La Land. Veturitallista vinkataan, että Ala-Maunus on hyvä kertoja, jota kannattaa tulla kuulemaan.

Petri Ala-Maunus tunnetaan jylhistä luontokuvauksista, joissa maisemat ovat kasvaneet todellisuutta mahtavammiksi. Salon taidemuseo Veturitallin näyttelyssä on esillä Ala-Maunukselta runsaat 70 teosta noin kymmenen vuoden ajalta. Näyttely on avoinna 9. tammikuuta asti.

Petri Ala-Maunuksen taiteilijatapaaminen Salon taidemuseo Veturitallissa 31. lokakuuta klo 14.

Katso myös artikkeli Petri Ala-Maunuksen näyttelystä.